Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой купувал ли е фарове с лупи от Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой купувал ли е фарове с лупи от Мареа

Някой взимал ли е от Италянеца фарове на Мареа и да ги е слагал на Брава. Аз съм навит да си взема, но не съм много в час стават ли, не стават ли има ли някакви затруднения, какви пари са а и също нещо не можах да му намеря телефона на италянеца ???
    Fiat Brava 1.6 16V

Колега има много теми във форума които биха отговорили на твоя въпрос - потърси! На кратко може да се сложат, 120-130лв са!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Точно при Италианеца съм гледал - 110-120 са без лупи, а 140 с лупи.Аз съм по-навит да си купувам да са без лупи.

Коментар

че те нови с лупи са по 160-180 лв. турски разбира се, но са нови!
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

При Италианеца също са нови.

Коментар

140лв. за брой нали..говорите в множествено число./

Коментар

doofiat написа:
              При Италианеца също са нови.
              ясно моя грешка.. то и аз се бях запалил по тея лупи, ама все нещо друго изкача :Dп.п. говоря за брой разбира се!
              "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Аз преди 2 седмици купих десен фар за Бравото ми от Италианеца за 100лв - нов, а този с лупите струваше 120 лв. - нов
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

eхо колеги.. сложихте ли лупите? дайте впечатления :D

Коментар

Преди 2 часа ги купих от Италянеца ама седат в багажника, са чакам да ми звънне един френд да ме води в някъв сервиз да ми ги сложат, че не знам къде да ходя сам
                    Fiat Brava 1.6 16V

Коментар

nickybg87, а случайно да продаваш старите
                      Brava 1.6 16V ELX

Коментар

Ами десния вече съм го спазарил с един приятел с Браво дето един бакшиш го чукна и му го счупи. Така че само левия ако искаш...
                        Fiat Brava 1.6 16V

Коментар

Пиши като ги сложиш и ги пробваш! Трябва да минеш поне 20-30 км на тъмно, за да кажеш отзиви.

Коментар

Колеги аз мисля че от оригиналните по добре няма да светят на италианеца турските фарове ,това ви го казвам от опит защото съм сменял на други коли ,опел ,рено ,пежо.и светят по силно само за отсрещния пазпрасвателната способност на лъчите светлина им е под всякава критика .По добре си даите старите за рециклиране стават перфекни ,но за сажаление знам само такъв човек в Асеновград . Но ако се растърсите може и да намерите , Успех
                            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Дай малко повече инфо за тоя в Асеновград.Колко струва къде се намира вярно че темата е стара,ама да питам..
                              Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Working...
                              X