Колеги за зимата съм решил да взема едни 16-ки за кромата. Някой знае ли джанти с какъв ET влизат. Стандартно 17-ките ми са с ЕТ41...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на джанти за Крома
Collapse
X
-
Зимните ми 16-ки са в Ямбол, няма как да ги видя. Ако не ти е спешно - ще си ходя натам в края на септември
(Мисля, че търсената информация я има в книжката на колата).... П.П.: Няма я.
В сайта http://www.wheel-size.com/size/fiat/croma/2006/ дават че е стандартно 41, но са допустими от 30 до 45.
Има правописна грешка в сайта - 15" да се чете 16".
-
Не ми е спешно за сега само проучвам. След месец два ще ги взема Точно че информацията е малко противоречива. В някои сайтове пише ЕТ от 35 до 45, в други от 38 до 46 ... иначе стандартно е 41 да. А за ширината също се чудя има ли ограничения. С тези, които съм в момента са 17" 7J, а се чудя 16" 8J дали ще станатFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Е то и аз до скоро си карах само със 17-ки, ама се оказа, че зимните му гуми са яко криви, а си бяха вече старички и ми предстои да купувам. Та по-евтино ще ми излезе да взема джанти 16-ки и нови гуми за тях, от колкото да купувам чисто нови 17-ки. Пък и така ще си имам още един комплектFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа: Преглед на мнениетоЕ то и аз до скоро си карах само със 17-ки, ама се оказа, че зимните му гуми са яко криви, а си бяха вече старички и ми предстои да купувам. Та по-евтино ще ми излезе да взема джанти 16-ки и нови гуми за тях, от колкото да купувам чисто нови 17-ки. Пък и така ще си имам още един комплектFat Croma 1.9 16v multijet
Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX
Коментар
-
Ако мога да използвам темата на колегата, за да попитам следното: защо никъде не намирам данни за това какъв размер 16'' и 18'' гуми мога да сложа на Кромата.
Във всички каталози и каквото и да било друго, на което съм попадал в нета, навсякъде пише, че размера за тази кола е 215/50/17 ?
Някой да има някакви инфо по въпроса.
Благодаря.
Коментар
-
Колега можеш да сложиш 205/55 и 215/55 16" - това е по разни каталози за допустими размери за Крома, които съм намирал. Но аз вчера си купих 4 чисто нови гуми 205/60 16" и са си екстра. 215/60 16" също ще станат. Летните ми са 215/55 17" и въпреки, че ги дават извън допустимите размери - аз нямах проблем, а и колата спря да задира бронята в бордюрите на паркинга около блока :DFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар