имам сериозен луфт в скоростния лост, които е от разбити шарнирчета на лостовата система. искам да ги сменя ама не мога да намеря. някой им али представа откъде да купя и каква е цената горе долу?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лостчета на скоростите при типо/темпра
Collapse
X
-
zfa159 написа:Аз питах в Евро 07 и казаха че се продава нещо като ремонтен комплект за въпросното място (аз го имам същия проблем) ама в момента го нямали за да ми го покажат а цената беше около 20-тина лв. за комплекта.Така и не казаха какво включва като части.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
fiat_love написа:pakumba написа:zfa159 написа:Аз питах в Евро 07 и казаха че се продава нещо като ремонтен комплект за въпросното място (аз го имам същия проблем) ама в момента го нямали за да ми го покажат а цената беше около 20-тина лв. за комплекта.Така и не казаха какво включва като части.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Лостчета на скоростите при типо/темпра
pakumba написа:имам сериозен луфт в скоростния лост, които е от разбити шарнирчета на лостовата система. искам да ги сменя ама не мога да намеря. някой им али представа откъде да купя и каква е цената горе долу?Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Re: Лостчета на скоростите при типо/темпра
lu40 написа:pakumba написа:имам сериозен луфт в скоростния лост, които е от разбити шарнирчета на лостовата система. искам да ги сменя ама не мога да намеря. някой им али представа откъде да купя и каква е цената горе долу?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
пратих му лично ей сега. гледам има на сайта http://www.axm-auto.com/index2.php?b...1&show=1ама пише "щанга скоростен лост" 24,5лв ако за една е такава цената те са 3 понеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:пратих му лично ей сега. гледам има на сайта http://www.axm-auto.com/index2.php?b...1&show=1ама пише "щанга скоростен лост" 24,5лв ако за една е такава цената те са 3 поне
Коментар
-
И аз имах същия проблем със Уното , взех си ремонтен комплект втулки 4 на брой от Стамболииски, цената им беше 8лв. Водеше се някъкъв си ремонтен комплект. Проверете там дали има...Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
pugsy написа:при мен направо ще изпаднат тези щанги ако някой намери да свирка,няма ли никакъв начин тези да се отремонтиратВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
На мойто типо направо падаше едната и оставах без скорости Взех че си поиграх един ден и свалих въпросната щанга или квото е там. Начи беше мноооого разбито шарнирчето, вътре пълно с ръжда и сферичката беше станала на некъв елипсоид Напълних отвътре шарнира с тва двукомпонентното лепило, дето се меси и става като пластелин. После намазах сферата с грес и я натиснах навътре в шарнира. Тя си прави място колкото и трябва. Лепилото което излиза се попритиска отгоре та повече да не се вади шарнира. Като стегна лепилото, стана прилично, луфта на лоста намали чувствително и шангата вече не се вадеше Е малко е направи си сам де ... Верно че по-добре ново, ма като нямаFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар