Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еднакви ли са фаровете на Крома-фейслифт и Браво-след 2007-08 г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еднакви ли са фаровете на Крома-фейслифт и Браво-след 2007-08 г

Здравейте колеги. От доста време се чудя за следното: еднакви ли са фаровете на Крома-фейслифт и Браво-след 2007-08г. или просто изглеждат супер еднакви ?
    Върти ми се следната идея: понеже нявсякъде, където гледам за др фарове (с ледчета примерно-като цяло автърмаркет) се предлагат само за Бравото, а ми се иска да инсталирам такива на Кроманьонеца.

Благодаря на отзовалите се.

Най-интересното е че каталожно 2-та фара като номера ги заменят един с друг...Така че шанса да го направиш е голям
    LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
    LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
    LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
    Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
    Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

mitaka_71 написа: Преглед на мнението
      Най-интересното е че каталожно 2-та фара като номера ги заменят един с друг...Така че шанса да го направиш е голям
      Да, но ме притеснява да не стане да ги взема, да се пробвам да ги инсталирам и да се окаже, че се разминават с 0,000001277812mm и да припадам от смях. Ще мисля вариант само за проба.
      Благодаря, Митак.

Коментар

А някой да знае вариант да се пуснат фаровете за мъгла като дневни ? Или не е възможно. Знам, че други коли с малко игра с компа на колата могат да бъдат пуснати различни светлини като дневни и някакви др. глезотийки

Коментар

С ДРЛ модул е възможно, вместо да пуска захранване на дългите светлини ще пуска на фаровете за мъгла в избран процент -примерно 50%.
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Дай малко повече инфо за непросветените - като мен Може и на лично

Коментар

Working...
            X