имам Brava 1.4 12V какtо си карам си работи всичко след малка почивка тръгвам и чистачката на задния прозорец спря, реутана също както и осветлението мислех че е от бушони да ама не, дайте идея от какво може да е,тъй като съм нов собственик на тази хубава кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
искане за помощ-електро-Брава
Collapse
X
-
Защо ли и аз го имах този проблем на Типо-то.Има няколко жици и при мен се прекъсна като за начало централното заключване (за мой късмет остана отворен багажника и имах достъп да си го оправя...ключът ми не става за багажника...)Възможно е да е прекъснал някой кабел там в маншончето и оттам да идва проблема.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Re: искане за помощ
buli1 написа:имам Brava 1.4 12V какtо си карам си работи всичко след малка почивка тръгвам и чистачката на задния прозорец спря,реутана също както и осветлението мислех че е от бушони да ама не, дайте идея от какво можеда е,тъи като съм нов собственик на тази хубава кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
Коментар
-
vesko.t написа:Ел.захранването на всички тези неща минава през конектора 27-намира се вляво долу като отвориш багажника-другата му част е на 5 врата-провери как са контактите,а също да няма нещо защипано между тях /например пластмасова торбичка-имах лично такъв случай.../Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар