Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

искане за помощ-електро-Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

искане за помощ-електро-Брава

имам Brava 1.4 12V какtо си карам си работи всичко след малка почивка тръгвам и чистачката на задния прозорец спря, реутана също както и осветлението мислех че е от бушони да ама не, дайте идея от какво може да е,тъй като съм нов собственик на тази хубава кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
    Bravа SX,1.4,12V,80h.p..'96

re

Провери маншона между задният капак и купето.Много често кабелите се прекъсват.На Типото си имах подобен проблем.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Защо ли и аз го имах този проблем на Типо-то.Има няколко жици и при мен се прекъсна като за начало централното заключване (за мой късмет остана отворен багажника и имах достъп да си го оправя...ключът ми не става за багажника...)Възможно е да е прекъснал някой кабел там в маншончето и оттам да идва проблема.
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

благодаря за информацията утре ще проверя и ще известя
        Bravа SX,1.4,12V,80h.p..'96

Коментар

Re: искане за помощ

buli1 написа:
          имам Brava 1.4 12V какtо си карам си работи всичко след малка почивка тръгвам и чистачката на задния прозорец спря,реутана също както и осветлението мислех че е от бушони да ама не, дайте идея от какво можеда е,тъи като съм нов собственик на тази хубава кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
          Виж тази тема http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...2393#92393Не за конктерния проблем, а за ел. схемата постната от hit-ko! Моторчето на задната чистачка е с № 26, най-долу, в дясно, реотана е с № 39, най-долу, в средата останалото е въпрос на проследяване и замерване! Не е бушон - общ е за предните и задна чистачки! Вижда се и конектора с № 27 - долния пост на vesko.tСхемата е за Браво/Брава 1.6 - 1.8 - 2.0! Не съм сигурен дали ще ти свърши работа, но ... пробвай? Ако не ти свърши работа дръпни си ръководството на Haynes от някой от линковете в тази тема http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...er=asc&start=0
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

Ел.захранването на всички тези неща минава през конектора 27-намира се вляво долу като отвориш багажника-другата му част е на 5 врата-провери как са контактите,а също да няма нещо защипано между тях /например пластмасова торбичка-имах лично такъв случай.../
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
              Ел.захранването на всички тези неща минава през конектора 27-намира се вляво долу като отвориш багажника-другата му част е на 5 врата-провери как са контактите,а също да няма нещо защипано между тях /например пластмасова торбичка-имах лично такъв случай.../
              99% ти е тоя случай! Една пазарска чантичка между контактите и това са симптомите!
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Ако колата е имала удар отзад може при ремонта контакторите да не са напаснати, както трябва. Аз имах такъв проблем. Повдигнах контакторите на капака с по една гайка от двете страни и се оправи!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                X