Малко предистория.Колата е браво 2.Смених предните дискове защото имаше едно жибриране при спиране между 90 и 60 км.С новите дискове при набиране между115 до към 140 има вибрации във волана като дисбаланс на гумите.Като отнема газта изчезват но не съвсем.На стилото ми правеше този проблем заради износен трипод на полуоската,но тук стана след смяна на дискове и си мисля че може дисковете да не са балансирани или знам ли.Ако някой колега(КОЛЕГИ) е имал тези симптоми нека сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибрации(тресене) на волана
Collapse
X
-
GeletoFIATbravo написа: Преглед на мнениетоМалко предистория.Колата е браво 2.Смених предните дискове защото имаше едно жибриране при спиране между 90 и 60 км.С новите дискове при набиране между115 до към 140 има вибрации във волана като дисбаланс на гумите.Като отнема газта изчезват но не съвсем.На стилото ми правеше този проблем заради износен трипод на полуоската,но тук стана след смяна на дискове и си мисля че може дисковете да не са балансирани или знам ли.Ако някой колега(КОЛЕГИ) е имал тези симптоми нека споделиAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Реклама
Collapse
Коментар