Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ С ЕЛ,ХИДРАВЛИКАТА ПРИ ПУНТО --- МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОБЛЕМ С ЕЛ,ХИДРАВЛИКАТА ПРИ ПУНТО --- МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ !

здравейте от месец два имам фиат пунто мултиджет 1,3 70к,с, 2004 г
    колата е употребяван автомобил
    след като я закупих и покарах малко започна да свети една икона ( волан) на арматурното табло но волана се въртеше леко
    след известно каране нна не повече от 2-3 седмици волана стана твърд
    индикатора светеше но волана си остана нормален-покарах известно време и при едно запалване всветна лампата на таблото и волана стана твърд след това изгасих двигателя запалих отново и се оправи и лампата изгасна --покарах известно време волана пак стана твърд отново гася двигателя пак паля волана нормален карам лампата светва но волана си остана нормален както и сити режима си работи
    в последно време много често волана става твърд нито сити режима работи нито нищо изключва се от арматурното табло иконата city сама като стане твърд волана
    купих я за жена ми и е ужасно трудна за управление като се променя волана
    моля за мнение и съдействие който е имал този проблем разбрах че е често срещан проблем при тази кола
    от стара загора съм ако може да ми препоръчате и сервиз монтьор който може да ми помогне

Подобен проблем имах и аз: http://www.fiatforum.bg/showthread.p...=1#post1303863

Моят съвет и да не взимаш част 2-ра ръка от автоморга, а да си ремонтираш твоят електромотор, защото няма как да знаеш колко е оставащия ресурс на частта, която си е хроничен проблем при този модел!
    Проблем при него правят релетата и/или запоиките.
    Може да е и от датчика за положението на волана, но това се установява с диагностика, но най-вероятно проблема ти е точно като моят...
    И само да допълня, че след 8 месеца от ремонта(или 20 000 км пробег), нямам проблеми с него!
    Последна редакция от mnnedialkov; 20.08.2016, 15:52.

Коментар

къде направи ремонта искам надежден майстор а не поредния разбирач 4е с другата кола съм се напатил
      въпроса е че като отворих нямаше датчици
      ето и снимкаClick image for larger version

Name:	WP_20160820_15_43_59_Pro.jpg
Views:	1
Size:	98,8 KB
ID:	2093688

Коментар

Релетата са от вътрешната страна на платката.

Коментар

Ти не видя ли линка, дето пуснах по-горе:
          mnnedialkov написа: Преглед на мнението
          Да допълня и аз темата...Пратих мотора си до Бургас на galinchooo и поръчах релета от M5kov, които направо ги прати в Бургас.На 28-ми ми бе върнат и вече 2 дни City-то работи като пушка, въпреки че го тествах доста сериозно...Преди ремонта, минали през неравен път или път с доста дупки, серво-то спираше, но не и сега!Дано повече да нямам проблеми с волана...Едно голямо благодаря към горепосочените потребители.

Коментар

Working...
          X