Колеги преди няколко дни направиш следната процедура на мареата , поради страшно обелен таван си направих моята боя на колата и търкането започна ( правя го за пъърви път колата беше с страшно грозен таван и въпреки всички лоши мнения си го напрвих ) изтърках , шприцнах пак търках докато не ми хареса колко е гладко и така , боядисах но остана един проблем защото нямаш гараж и го правих на вън..всичко стана в пъти по добре от преди ако не се загледа човек няма да разбере че е боядисвано доста е добре но след всичко и лакиране от мен тава ми седи на места по лъскав и по гладък , може ли да пробвам с някоя паста за пастиране или пак трябва някой да го лакира защото не съм го направил толкова добре ? цялата процедура ми излезе 29 лв такаче съм доволен !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лак на боята на мареа ?
Collapse
X
-
Колко ръце лак пръсна след базата? Леко грапав може да е ако не се е разлял лака хубаво, или да е пресъхнал в жегата. Ако си пръснал достатъчно ръце лак можеш да търкаш на вода за да стане гладко. Другия вариант е да матираш лака с водна шкурка, след това скочбрайт и да надлакираш с още 2 ръце лак.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар