Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

крушки за светлините...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

крушки за светлините...

до събота като пусна фаровете / не че съм ги спирал от 01.11. / все едно две свещи съм запалил....кво ли не правих.... даже в петък като се прибирах от работа карах на дълги и никой не ми присветна - толкова слаби бяха!!!смених крушките с нови - пак с 50 вата и о чудо - това пунто имало фарове!!!та който няма фарове - да пробва тоя номер!
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Колега... конретизирай за, какво иде реч, че нещо не зацепих... ?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

просто смених старите крушки, които светеха, но като свещи, с нови, 50 ватови, неупотребявани крушки и ефекта беше поразителен....дълго се чудих дали да пусна този пост тук в консултации или в общи приказки, ама модовете да преценят

Коментар

Има значение дали крушките са маркови, или ментета. Това е важното според мен, ватовете не ги гледай!

Коментар

Да обобщим,ако не ви светят хубаво крушките сменете ги!
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

марката ще я проверя като се прибирам / нали съм стара каща и малко плюшкин, старите крушки дето мъждукажа и ме мъчиха досега не ги хвърлих, а ги прибрах в кутийките на новите - за зор заман /. нямам спомен какви бяха новите...утре ще напиша, ама не са кой-знай какво...

Коментар

rustson написа:

Коментар

rustson написа:
                Сменете ги с ксенонови, да видите кво значи светлинаИстински ксенонови, не ония синкавите боклуци от Илиянци
                Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

pinko168 написа:
                  rustson написа:
                  Сменете ги с ксенонови, да видите кво значи светлинаИстински ксенонови, не ония синкавите боклуци от Илиянци
                  Аз отказвам не за друго щото крушките ми ще са по-скъпи от цялата кола Първо нова кола пък после крушки
                  VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

pinko168 написа:
                    Като им паднат малко цените... и това може да направим. Но при положение, че тази услуга струва, колкото 29 инчов телевизор...

Коментар

крушките са klaxcar, некви френски...

Коментар

По принцип, всяка крушка с нажежаема жичка си намалява светоотделянето като поработи повечко и то доста преди да изгори. Работата е там, че част от жичката се изпарява и полепва по вътрешната страна на балона - от една страна се намалява прозрачността на стъклото, а от друга се увеличава съпротивлението на жичката с което мощността на крушката намалява. Така че има логика да се сменят крушките с нови, дори и да не са изгорели, когато силата им на светене намалее. (Което ми напомня, че и аз не е зле да я проведа тази процедура... :D )
                        Fiat Ritmo 105TC
                        1600cc 105к.с.

Коментар

те точно туй имах пред вид - всяка крушка с нажежаема жичка си намалява светоотделянето като поработи повечко и то доста преди да изгориама нали нямам грам техническо образование и не знаех как точно да го напиша... благодаря на johnfound

Коментар

Някой знае ли къде в Бургас мога да намеря крушки Philips или Osram (в краен случай) +50% Light H1. Колегите бяха писали, че има в Бриколаж, но оня ден като ходих имаше само някакви ментаци марка Pilot по 2-3 лв.
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                              Някой знае ли къде в Бургас мога да намеря крушки Philips или Osram (в краен случай) +50% Light H1. Колегите бяха писали, че има в Бриколаж, но оня ден като ходих имаше само някакви ментаци марка Pilot по 2-3 лв.
                              OSRAM трябва да има в Shellоколо 12 лева Н1 + 50%
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X