Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замяна скорости Панда 2010г ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Замяна скорости Панда 2010г ?

Някой знае ли, от какъв модел Фиат, стават скоростите на моята Панда 2 , 1.2 бензин?А ако ми кажете, по какъв код, номер или нещо от сорта да я търся, пак ще ми върши работа?На моята вие диференциала.

Е, той не вие диференциала, а лагерите му. Самият диференциал ако е заминал ще ромоли и пречатква.Напиши ми номера на рамата(VIN), може и на ЛС.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Извинявай колега че чак сега отговарям , незнайно защо , форум не ме известява на мейл за нови отговори. Та , чувам и ромулене и чаткане понякога , но явно скоростите ми вият , 1-2 и 3та , от каране без масло явно , защото се оказа , че липсва почти литър , изтекло през семеринга на опашката към съединителя. В момента ВИН не мога да дам , но ще го направя при първа възможност.

Коментар

Наскоро се возих в една таква Панда - такси. Шофера се оплака от същите проблеми със скоростите - четири пъти ги бил ремонтирал.

1.9 JTD 110hp
        Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

Купих скорости от Пунто 2 , изключва им първа , нареди ме един ...от с.Пролеша.

Коментар

Ами върни я... Имаш право до 14-дневен срок, да я върнеш!(ако е от автоморга)

Коментар

Working...
            X