Ама тя рейката е три чарка и половина, а чука ми трябваше за да избия лагерчето.Все пак хидравличната помпа беше по-трудна, но тя има всичко на всичко един о-пръстен и един семеринг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на хидравлична рейка
Collapse
X
-
pakumba написа:и аз съм замислил отдавна такава интервенция, но все не ми остава време- ремонти комплекти има в ем комплект 33, ако има във варна такива вземай- струват около 20 лв по спомен. не знам какво включват
Коментар
-
Набираме дилъри от цялата страна, предлагаме специални отстъпки за поръчки на едро от магазини и сервизи. Извършваме доставки в цялата страна както на едро така и на дребно.поръчай си, другото е някой колега да ти ги купи и пратиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Комплектите за, които аз съм писал ,вече на няколко автомобила са монтирани и досега оплаквания няма. Надписите и означенията по уплътненията са като на тези , които са монтирани на самите рейки. Разбира се при самата сглобка на рейката има някои изисквания ,които трябва да бъдат спазени за да бъде ремонта успешен и надежден. Ако на пръта на рейката има язви от корозия, вследствие на каране със скъсани маншони дълго време, то само със смяна на уплътненията ефекта ще е нулев.Lancia Kappa 2.0 20V
БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!
Коментар
-
Утре ще му проверя точния адрес. А иначе мога да кажа ,че се намира на ул."Цар Симеон" в участъка между ул."Овче поле" и ул."Българска морава" от страната на четните номера.Магазина е с бяла алуминиева дограма и е само за италиански коли.Продават само нови авточасти.Lancia Kappa 2.0 20V
БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!
Коментар
-
Оказа се, че този ремoнтен комплект го продават в Евро 07. Марка Corteco. Цена за крайния клиент - 38-39 лева. Но съдържанието е само с гумените уплътнения. За щастие стержена на моята рейка няма радиални луфтове, така че утре ще я сглобявам. Поствам снимки на въпросния комплект, за информация на колегите.
Коментар
-
Re: части
kluchar написа:това го има в Евро 07 за Типо- Темпра а за Пунто има ли някаде питах не намерих нищо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар