Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на хидравлична рейка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ама тя рейката е три чарка и половина, а чука ми трябваше за да избия лагерчето.Все пак хидравличната помпа беше по-трудна, но тя има всичко на всичко един о-пръстен и един семеринг.

Коментар

и аз съм замислил отдавна такава интервенция, но все не ми остава време- ремонти комплекти има в ем комплект 33, ако има във варна такива вземай- струват около 20 лв по спомен. не знам какво включват
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Който го може, го може. Браво давай смело и смахнато, то човек го прави не расте по дърветата я.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

pakumba написа:
          и аз съм замислил отдавна такава интервенция, но все не ми остава време- ремонти комплекти има в ем комплект 33, ако има във варна такива вземай- струват около 20 лв по спомен. не знам какво включват
          Ей сега гледах сайта на Емкомплект, за да видя дали имат сервиз или магазин във Варна - е нямат!http://emk-33.com/www/index.php?opti...=27&Itemid=144

Коментар

В София съм виждал само в един магазин да продават такъв комплект за ремонт и той наистина е пълен комоплект.
            Lancia Kappa 2.0 20V
            БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

Набираме дилъри от цялата страна, предлагаме специални отстъпки за поръчки на едро от магазини и сервизи. Извършваме доставки в цялата страна както на едро така и на дребно.поръчай си, другото е някой колега да ти ги купи и прати
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

А имаш ли инфо дали е нещо качествено, че после не ми се сваля рейка. Някой който вече е ползвал тези комплекти като време на експлоатация, пробег?

Коментар

нямам никаква представа, разчитам ти да си първия
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Комплектите за, които аз съм писал ,вече на няколко автомобила са монтирани и досега оплаквания няма. Надписите и означенията по уплътненията са като на тези , които са монтирани на самите рейки. Разбира се при самата сглобка на рейката има някои изисквания ,които трябва да бъдат спазени за да бъде ремонта успешен и надежден. Ако на пръта на рейката има язви от корозия, вследствие на каране със скъсани маншони дълго време, то само със смяна на уплътненията ефекта ще е нулев.
                    Lancia Kappa 2.0 20V

Коментар

besnija написа:
                      В София съм виждал само в един магазин да продават такъв комплект за ремонт и той наистина е пълен комоплект.
                      Айде издай магазина де!

Коментар

Утре ще му проверя точния адрес. А иначе мога да кажа ,че се намира на ул."Цар Симеон" в участъка между ул."Овче поле" и ул."Българска морава" от страната на четните номера.Магазина е с бяла алуминиева дограма и е само за италиански коли.Продават само нови авточасти.
                        Lancia Kappa 2.0 20V

Коментар

Оказа се, че този ремoнтен комплект го продават в Евро 07. Марка Corteco. Цена за крайния клиент - 38-39 лева. Но съдържанието е само с гумените уплътнения. За щастие стержена на моята рейка няма радиални луфтове, така че утре ще я сглобявам. Поствам снимки на въпросния комплект, за информация на колегите.
                          Прикачени файлове

Коментар

части

това го има в Евро 07 за Типо- Темпра а за Пунто има ли някаде питах не намерих нищо
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ха-ха - да. Българско техническо инжинерно влакно тип "тел". Стана ми интересна тази тема - ще я следя. И аз трябва да извърша подобна процедура в най-скоро време, че при последното влизане в канала нещо ми се е подмокрил единия маншон - сякаш е влажен и мазен а преди си беше сух и прашен.
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Re: части

kluchar написа:
                                това го има в Евро 07 за Типо- Темпра а за Пунто има ли някаде питах не намерих нищо
                                Не знам как стои въпроса с пунтото, но на теб ти трябва и втулка. Аз в евро-то ползвам отстъпка и комплекта ми излезе към 24 лева.Та тази сутрин монтирах рейката на колата и сега ми предстоят тестове, да видим какво съм направил.

Коментар

Working...
                                X