Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

избор пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

избор пунто

мисля да си взимам пунто,но се колебая между 176 130 коня и това след 1999 ,има и много добри 16в ,та се чудя кое ще ми е най добре като вървене и разход,даже съм харесал един приус тойота хибрид,ама бая ша ме бръкне

Re: избор пунто

stambata1982 написа:
    мисля да си взимам пунто,но се колебая между 176 130 коня и това след 1999 ,има и много добри 16в ,та се чудя кое ще ми е най добре като вървене и разход,даже съм харесал един приус тойота хибрид,ама бая ша ме бръкне
    Ти ме разби колега! От Пунто 130 коня на Приус... Как ще се кара колата? Ако е за всекидневка вземи Приуса. За Пунто II 1.8 16v 130 коня не съм много запознат, други колеги предполагам ще се включат. За Пунто 176 130 коня предполагам че говориш за Пунто ГТ. Много добра кола според мен, лично мое мнение. Не става за всеки ден обаче, харчи много :D. Пък и незнам дали ще намериш читава да вземеш. Почти не останаха такива, иначе е "ръгачка" както един приятел казва. Ако искаш като караш да ти настръхват космите, ти препоръчвам ГТ-то .
    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

v карс.бг има едно червено гт 2200лв, във варна май беше,даже и талона няма да сменям,ще го боядисам синьо

Коментар

Ти ко мислиш ,че ще се разминеш само с 2200 да имаш GT забрави приготви още 5-6 за отстраняване на проблеми. Сякъв вид кола ги има втора трета употреба
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Това старото с турбото по-лесно може да се бутне, другото е атмосферно. Ако няма да го буташ обаче, атмосферното ще ти е по-малко грижи.
          FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
          FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Working...
          X