Можете ли да ми кажете, по-новия модел Типо - 93 - 95 има ли airbag?По пренцип по саитовете си го пише черно но бяло че има ама наистина така ли е? Някои да е разглабял волана да види?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли airbag Типото?
Collapse
X
-
При мен не пише
При мен също не пише никъди има ли или няма. Но не знам дали трябва въобще да пише - то това с писането може 93-та до го е нямало. Ако някой си е разглабял волана сигурно ще знае. На мен не ми се щеше да го разглабям само за това. Но май ще го разглабям така или иначе щото седи малко накриво.dr_wolfy оригинална книжка ли имаш? Моята е същата и двигателя е същия, така че ако не пише при теб може и да няма.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Книжката ми е оригинална,даже е на италиански,което малко ме затруднява,ама се оправям!Даже имам и оригинална книжка на cd-то в колата,ако на някой му трябва...Според мен ако имаше еърбег,трябваше да пише на волана...поне така е при останалите автомобили,дето съм гледал...Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
Не съм разглобявал волана, но мисля че (мойта) има.1. В жабката имам лепенка за профилактичен преглед на въздушна възглавница (което ме подсеща, че е време да мина на такъв).2. На волана пише - Airbag3. Във вантотрейд на въпроса ми защо волана не ми е като на останалите типовци, човека рече - тези с еърбег са такива.Работата е, че волана ми не е традиционния с 4 спици, а само с 3, леко издут по средата. Виждал съм подобен на пунто.Колата ми е произведена април 95-та (малиии тя наскоро станала на 10 години...)Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
задължително където има еърбег има и надпис. при наличие на еърбег при подаване на контакт на таблото свети лампа с надпис. така че сигурно нямаш. не се хаби да разглабяш. при мен волана също стоеше на криво, но беше от разбит шарнир. като смених шарнира с носача се получи идеалната симетрия на волана.TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046
Коментар
-
bereta написа:задължително където има еърбег има и надпис. при наличие на еърбег при подаване на контакт на таблото свети лампа с надпис. така че сигурно нямаш. не се хаби да разглабяш. при мен волана също стоеше на криво, но беше от разбит шарнир. като смених шарнира с носача се получи идеалната симетрия на волана.
Коментар
-
dr_wolfyимаш ли снимка как изглежда оригиналното СД? Можеш ли да ми копираш на скенер оригиналната книжка? Прати ми я на geshabeli@ yahoo.com. Аз ще си я принтна. Между другото моята сега като се дигнат температурите ми сържи 90 градуса с 2 чертички отгоре твоята колко е? ( като е яко топло де, не на тоя дъжд :D )Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:dr_wolfyимаш ли снимка как изглежда оригиналното СД? Можеш ли да ми копираш на скенер оригиналната книжка? Прати ми я на geshabeli@ yahoo.com. Аз ще си я принтна. Между другото моята сега като се дигнат температурите ми сържи 90 градуса с 2 чертички отгоре твоята колко е? ( като е яко топло де, не на тоя дъжд :D )Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
Petrov написа:geshabeli написа:emdless4 правил съм регулаж още като го купих и сед регулажа си беше пек такъв волана а съм сигурен в качеството на регулажа.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар