Тъй като никъде не откривам подробна информация, а и техническата грамотност леко ми куца Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 , ще ви задам един въпрос с "повишена трудност" - възможно ли е да се сложат стопове от Punto Evo (2009г.) на Grande Punto (2005г.)? Прилагам и снимка, да онагледя за кои стопове иде реч. Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще станат ли стопове от Punto Evo (2009 г.) на Grande Punto?
Collapse
X
-
До колкото съм запознат е възможно, но ти записва грешка за изгоряла крушка заради лед-овете на габаритите.Ако искаш на някоя неделна среща може да проверим, но е хубаво да ми кажеш предварително че последно време съм много зает.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
-
В Пловдив виждам подобно Пунто ... мисля ево. Ще питам човека, като го засека на автомивката на която ходя обикновено. Често го виждам именно там.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
AdViSoRa написа:До колкото съм запознат е възможно, но ти записва грешка за изгоряла крушка заради лед-овете на габаритите.Ако искаш на някоя неделна среща може да проверим, но е хубаво да ми кажеш предварително че последно време съм много зает.Jimy написа:В Пловдив виждам подобно Пунто ... мисля ево. Ще питам човека, като го засека на автомивката на която ходя обикновено. Често го виждам именно там.
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа: Преглед на мнениетоАз съм виждал в моя град Гранде Пунто със стопове от Ево. Вече как стои въпроса с буксите и чек-а, не знам
Малко ъп на темата!
Оказва се, че буксите на Евото са 5, а на Грандето - 4. Едни твърдят че смяната може да стане, други казват, че няма как да стане... А грешката никой не знае как се маха - пълна главоблъсканица!?
Правилното място на тази тема е в този раздел!
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар
-
Ъп!
Както е казал колегата ( http://www.fiatforum.bg/showthread.p...t=grande+punto ), и след разучаване от други форуми, се оказва, че смяната е възможна, но окабеляването е различно, съответно ще ми трябват куплунзи и кабели от Ево или от Пунто МК1 (четох, че и от МК1 стават, но не е потвърдено).
Въпросът ми е - някой все пак пробвал ли е, знае ли дали ще стане?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар