Здравейте колегиБих искал да си сменя волана на стилото.Фиат Стило 2005 1.9 JTD 5 врати, в момента съм с обикновен пластмасов волан НЕ многофункционален, с въздушна възглавница.Бих искал да го сменя с кожен такъв. Може ли мнения, съвети, плюсове и минуси. Различия в куплирането на волани от различните модели Стило.Примерно мога ли да използвам многофукционален от Стило 2003 г. 2 врати? ще имам ли управлението от волана или не........ и т.н.Мога ли да използвам волан от друго Стило без възглавница и да монтирам моята в него? и др.Особености при демонтаж и монтаж на волан като моя?Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
волан за Cтило
Collapse
X
-
Re: волан за Cтило
[quote="dkalderon"]Здравейте колегиБих искал да си сменя волана на стилото.Фиат Стило 2005 1.9 JTD 5 врати, в момента съм с обикновен пластмасов волан НЕ многофункционален, с въздушна възглавница.Бих искал да го сменя с кожен такъв. Може ли мнения, съвети, плюсове и минуси. Различия в куплирането на волани от различните модели Стило.Примерно мога ли да използвам многофукционален от Стило 2003 г. 2 врати? ще имам ли управлението от волана или не........ и т.н.Мога ли да използвам волан от друго Стило без възглавница и да монтирам моята в него? и др.Особености при демонтаж и монтаж на волан като моя?Мерси предварително.Съжалявам сбърках правилното място на темата.Моля Модераторите да я премахнат от тукПоставил съм я в техническата част.Мерси.
-
emzo написа:За мултифункционален волан се сменя и лентов кабел и се пуска окабеляване, ако нямаш такова.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар