Здравейте колеги, нужно ми е мнението Ви преди да тръгна по майстори или да правя каквото и да било. От извесно време се появи един шум, като на ромолене от лагер, на празен ход.При натискане на съединителя шума изчезва! Когато включа климатика шума се усилва двойно и пак с натискане на сиединителя изчезва. Друг момент когато се появява е когато карам на 5-та и започна да се изкачвам и подам газ. Тогава шумът е най-силен, изчезва когато колата "набере" /някъде след 2500-3000 об./ или когаго сваля една предавка надолу. За мен проблемът е в кутията, но решиох да проверя някой колега дали е имал съшият.Благодаря! Колата е Мареа 1.6,2000г., в пластмасовите колектори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неизяснен шум
Collapse
X
-
Re: Неизяснен шум
Lemanov написа:Здравейте колеги, нужно ми е мнението Ви преди да тръгна по майстори или да правя каквото и да било. От извесно време се появи един шум, като на ромолене от лагер, на празен ход.При натискане на съединителя шума изчезва! Когато включа климатика шума се усилва двойно и пак с натискане на сиединителя изчезва. Друг момент когато се появява е когато карам на 5-та и започна да се изкачвам и подам газ. Тогава шумът е най-силен, изчезва когато колата "набере" /някъде след 2500-3000 об./ или когаго сваля една предавка надолу. За мен проблемът е в кутията, но решиох да проверя някой колега дали е имал съшият.Благодаря! Колата е Мареа 1.6,2000г., в пластмасовите колектори.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
-
fuel injekcion написа:проблема е в лагер на първичен вал , стария ми фиат го карах така 5 години и накрая беше страшно шумен и така и го продадохLancia Lybra Intensa 1.9 Jtd 115+
EX:Fiat Marea Weekend ELX 00'1.6/ГИ Landi renzo/
EX:Fiat Bravo GT 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар