Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мех.Огледала - смяна с ел.Огледала Fiat Punto MK2 188 2001г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мех.Огледала - смяна с ел.Огледала Fiat Punto MK2 188 2001г.

Здравейте колеги,От миналата зима не ми работи настройката на страничните огледала за задно виждане. Застопорил съм ги някак така, че да ми вършат работа, ама не си е работа!!! Първо едното, шофьорското, а от скоро и другото гледам е тръгнало. Вътре в лоста, които дърпа жилото има една бяла пластмасова фтулка или платформа (не знам как се казва), която се завинтва към лоста и с нейна помощ се настройва позицията на огледалото. Който е разглабял се сеща за какво говоря. С времето се е начупила, а и видях, че и бояджията й е помогнал малко последния път, защото беше и лепена (вероятно я е счупил като е разглабял вратата, но не му се сърдя!) и в резултат се чувствам като в стара лада от времето когато слагахме отвертки на малките прозорци за да не се отварят/затварят. :DНе знам изобщо дали такава резервна част се продава и се замислих дали има вариант направо да премина към ел.Огледала, като бонус ще имам и подгряване.Ето цената на едно таковаhttp://www.avto.bim.bg/Ogledalo-lqvo...въпроса ми е, става ли това преобразуване от механични в електрически? Какво още е неомходивмо да направя / докупя? Някой занимавал ли се е с подобна интервенция? Или ако не става как ще ме посъветвате да реша моя проблем?Благодаря предварително.

ex. Fiat Punto MK2 2001год. 1,2i бензин 60ps.

ex. Fiat Punto MK1 1995год. 1,1 бензин 55ps.

А има ли кабели за огледалата пуснати във вратите?
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
    X