Здравейте колеги,От миналата зима не ми работи настройката на страничните огледала за задно виждане. Застопорил съм ги някак така, че да ми вършат работа, ама не си е работа!!! Първо едното, шофьорското, а от скоро и другото гледам е тръгнало. Вътре в лоста, които дърпа жилото има една бяла пластмасова фтулка или платформа (не знам как се казва), която се завинтва към лоста и с нейна помощ се настройва позицията на огледалото. Който е разглабял се сеща за какво говоря. С времето се е начупила, а и видях, че и бояджията й е помогнал малко последния път, защото беше и лепена (вероятно я е счупил като е разглабял вратата, но не му се сърдя!) и в резултат се чувствам като в стара лада от времето когато слагахме отвертки на малките прозорци за да не се отварят/затварят. :DНе знам изобщо дали такава резервна част се продава и се замислих дали има вариант направо да премина към ел.Огледала, като бонус ще имам и подгряване.Ето цената на едно таковаhttp://www.avto.bim.bg/Ogledalo-lqvo...въпроса ми е, става ли това преобразуване от механични в електрически? Какво още е неомходивмо да направя / докупя? Някой занимавал ли се е с подобна интервенция? Или ако не става как ще ме посъветвате да реша моя проблем?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мех.Огледала - смяна с ел.Огледала Fiat Punto MK2 188 2001г.
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар