Здравейте!С фиат брава съм намерих си фарове лупи от една морга за 20 лв.броя и си мисля дали да ги взема.Фиата е модел от 96г.и вечер като карам ми е доста трудно, струват ми се доста слаби стандартните фарове.Въпроса ми е ако ги сменя дали ще има ефект?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове лупи
Collapse
X
-
Ще има ефект, ако рефлекторите на лупите, са в добро състояние. Но, според мен, си струва, да се купят фарове с лупи, да се рециклира рефлектора и да се бодне един ксенон. Но и само с нормална крушка, с рециклиран рефектор, фаровете светят много добре.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
-
И гледай да ги вземеш с буксите и остатъчен проводник за габаритите, че са малко по различни от стандартните фарове (без лупа) и ще е необходимо леко преправяне.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
wwalker написа:Salvador написа:Не съм фен на ксенона.Твърде висока цена за това, което реално дава като подобрение над стандартен, здрав и регулиран фар.
Коментар
-
Коет си е, тъй си е. Аз съм с 5000 на единия фар и 4300 на другия. Вижда се и на мокро и, честно казано не виждам разликата в топлината. Светимостта ми е точно като на рефлекторни фарове с найтбрейкъри, с тая разлика, че рефлекторните бяха перфектни, пък тия сегашните са ми с доста нагорели рефлектори.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
flippy89 написа:Мъка е на мокро, но дали ще се оправи с хубави ксеноново крушки не знам. Лошото е че и аз съм с китайче ксенон и е 6000к, вероятно при 4300к ще има разлика.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар