Трябват ми адреси на магазини където има адаптери в софия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Знаете ли каде се продава адаптер за касетофон на Браво.
Collapse
X
-
Не ви разбрах за какъв адаптор точно говорите, но ако е за касета дето се слага в касетофона с вход стерео жак, който се връзва към изход на МП3 плеър или CD или каквото и да е такова външно устойство, аз лично си купих от Илиенци за 7лв и да ви кажа звука спрямо касетките на касетофона е невероятен Та тези който искат такава музика да не бързат да дават 200лв за CD за колата, което хем е доста по скъпо ако имате някакво друго такова под ръка хем могат да ви разбият колата заради него. Дерзайте!FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:Не ви разбрах за какъв адаптор точно говорите, но ако е за касета дето се слага в касетофона с вход стерео жак, който се връзва към изход на МП3 плеър или CD или каквото и да е такова външно устойство, аз лично си купих от Илиенци за 7лв и да ви кажа звука спрямо касетките на касетофона е невероятен Та тези който искат такава музика да не бързат да дават 200лв за CD за колата, което хем е доста по скъпо ако имате някакво друго такова под ръка хем могат да ви разбият колата заради него. Дерзайте!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
jsp написа:BLADER, можеш ли да кажеш от къде точно си купи твоя касетен адаптер! Имам МП3 плейър и още не съм го пробвал в Бравата! А и 7 лв е направо смешна цена!FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар