Искам да премина от 15-ки на 17-ки,но не знам как ще повлияе на стабилността на колата.Дали ще имам проблеми? Става въпрос за Фиат Браво 1.6 1997г.
Със сигурност ще повлияе зле, защото на дали ще извадиш пари да купиш чисто нови хубави гуми. Ако тези пари ги дадеш за нови 15-ки гуми, със сигурност резултата ще е много по-добър.
Ееее тая джанта е лудница, модела е "SCHMIDT Space Line", преди да взема 17-ките им се точех доста, но на 16" на 9J, намерих точно такива и пича като ми каза, че иска за тях 1500лв заедно с гумите и ме отказа тотално, уникална джанта, но толко пари не ми се дават, не за друго, а защото в Люлин, точно на следващия ден ще си намеря колата на трупчета
Искам да премина от 15-ки на 17-ки,но не знам как ще повлияе на стабилността на колата.Дали ще имам проблеми? Става въпрос за Фиат Браво 1.6 1997г.
Със сигурност ще повлияе зле, защото на дали ще извадиш пари да купиш чисто нови хубави гуми. Ако тези пари ги дадеш за нови 15-ки гуми, със сигурност резултата ще е много по-добър.
Купих си вече 4 чисто нови 15ки.
"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Ееее тая джанта е лудница, модела е "SCHMIDT Space Line", преди да взема 17-ките им се точех доста, но на 16" на 9J, намерих точно такива и пича като ми каза, че иска за тях 1500лв заедно с гумите и ме отказа тотално, уникална джанта, но толко пари не ми се дават, не за друго, а защото в Люлин, точно на следващия ден ще си намеря колата на трупчета
В Петък ходих да ги пробвам Schmidt от снимката 17ки 8.5 j ет35.Супер седят,но иска леко раздуване,защото джантата е 4х108 и има преходен фланец 4х100-28мм и излиза 2-3см извън калника
"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
На Бравата ти летите по са ми яки. Иначе и тия са супер
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Заспали са като "песник на нос" Като визия са перфектни, джантата е равна на калника даже една идея е навън, но как е положението при товар и неравност, гумата търкали в калника ??За стабилност няма да питам, сигурно си залепен на асфалта, с това изнасяне на джантите и тая ширина на самата джанта :D С какви гуми си 205/40 ??, карай ги по напомпани, че покрай наще пътища стават на мармалад, аз карах на 2.5 атм., дано и джантите не са много "меки" и не ти се налага да ги изправяш всеки сезон.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар