Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към колегите с 17-ки джанти на Браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А не, не си ги давам, може да ми хрумне да ги кача на колата другото лято, ако ги продам ще ме е яд
    punto HGT

Коментар

Didich,на тези съм хвърлил око Подразбрах,че и на теб ти харесват
      Прикачени файлове
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Re: Към колегите с 17-ки джанти на Браво 1.6

ilian4o88 написа:
        Искам да премина от 15-ки на 17-ки,но не знам как ще повлияе на стабилността на колата.Дали ще имам проблеми? Става въпрос за Фиат Браво 1.6 1997г.
        Със сигурност ще повлияе зле, защото на дали ще извадиш пари да купиш чисто нови хубави гуми. Ако тези пари ги дадеш за нови 15-ки гуми, със сигурност резултата ще е много по-добър.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ееее тая джанта е лудница, модела е "SCHMIDT Space Line", преди да взема 17-ките им се точех доста, но на 16" на 9J, намерих точно такива и пича като ми каза, че иска за тях 1500лв заедно с гумите и ме отказа тотално, уникална джанта, но толко пари не ми се дават, не за друго, а защото в Люлин, точно на следващия ден ще си намеря колата на трупчета
          punto HGT

Коментар

Re: Към колегите с 17-ки джанти на Браво 1.6

BO написа:
            ilian4o88 написа:
            Искам да премина от 15-ки на 17-ки,но не знам как ще повлияе на стабилността на колата.Дали ще имам проблеми? Става въпрос за Фиат Браво 1.6 1997г.
            Със сигурност ще повлияе зле, защото на дали ще извадиш пари да купиш чисто нови хубави гуми. Ако тези пари ги дадеш за нови 15-ки гуми, със сигурност резултата ще е много по-добър.
            Купих си вече 4 чисто нови 15ки.
            "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

didich написа:
              Ееее тая джанта е лудница, модела е "SCHMIDT Space Line", преди да взема 17-ките им се точех доста, но на 16" на 9J, намерих точно такива и пича като ми каза, че иска за тях 1500лв заедно с гумите и ме отказа тотално, уникална джанта, но толко пари не ми се дават, не за друго, а защото в Люлин, точно на следващия ден ще си намеря колата на трупчета
              В Петък ходих да ги пробвам Schmidt от снимката 17ки 8.5 j ет35.Супер седят,но иска леко раздуване,защото джантата е 4х108 и има преходен фланец 4х100-28мм и излиза 2-3см извън калника

Коментар

Така желаните джанти вече са при мен
                Прикачени файлове

Коментар

Евала , я кажи къде точно живееш Като ги монтираш сложи някоя и друга снимка да изплакнем окото
                  punto HGT

Коментар

На Бравата ти летите по са ми яки. Иначе и тия са супер
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                      На Бравата ти летите по са ми яки. Иначе и тия са супер
                      от Бравото ги продавам същите с чисто нови гуми на няма и 1000км.Може да ти направя една оферта като за теб :D :D :D

Коментар

Ето го и резултата
                        Прикачени файлове

Коментар

Заспали са като "песник на нос" Като визия са перфектни, джантата е равна на калника даже една идея е навън, но как е положението при товар и неравност, гумата търкали в калника ??За стабилност няма да питам, сигурно си залепен на асфалта, с това изнасяне на джантите и тая ширина на самата джанта :D С какви гуми си 205/40 ??, карай ги по напомпани, че покрай наще пътища стават на мармалад, аз карах на 2.5 атм., дано и джантите не са много "меки" и не ти се налага да ги изправяш всеки сезон.
                          punto HGT

Коментар

На какви пари стъпиха тези джанти колега?
                            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Това със сигурност ще опира в калници и т.н. Освен да се кара празна колата по съвсем равни магистрали, каквито в България няма.

Коментар

Това Браво става все по- яко и по - яко.
                                ФИАТ- Пътят е само формалност
                                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                                -----------------------------------------------------
                                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                                X