Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водна помпа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

това от опит ли го пишеш или да си чешеш пръстите.де да не съм виждал такива неща.

Коментар

кола

Това е голяма заблуда че водната помпа трябва да се сменя когато се сменя ангренажа
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

производителите са казали кога се сменя,ако сте по-умни направете си кола по бай-ганьовски тертип.

Коментар

Кога се сменя според производителя? Питам защото ми наближава смяна на ангренажа. С предния комплект смених и помпата. По щампата излиза да е била оригиналната на 15г.
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
            Кога се сменя според производителя?
            Когато се повреди.

Коментар

Колеги,моля да не спорите кога се сменя помпата! Всеки си решава кога да го направи. Въпросът ми беше зачитава марка водна помпа.

Коментар

аз съм свалял ори помпа,която издържа 380к,но беше се скапала тотално изведнъж.имай в предвид,че това е за jtd,ама на някоя друга кола няма да е същата картинка.ако сменяш ангренажа сменяй и нея,да не боли глава и джоб

Коментар

8MP376800301
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

vlahkab написа:
                    Колеги,моля да не спорите кога се сменя помпата! Всеки си решава кога да го направи.
                    Е как всеки ще решава кога да го направи? Защо ще се се сменя изправна помпа? На Типо-то като сменях преди помпата се оказа, че е оригиналната. Колата беше на 20 години и на 250 х км. А реално на колко километра е никой не знае.Та мисълта ми е помпите издържат много. Не се сменят на километри интервали или т.н. Като се повреди я сменяш, ама така без да ти прави проблеми, няма смисъл.

Коментар

stilo_new написа:
                      vlahkab написа:
                      Колеги,моля да не спорите кога се сменя помпата! Всеки си решава кога да го направи.
                      Е как всеки ще решава кога да го направи? Защо ще се се сменя изправна помпа? На Типо-то като сменях преди помпата се оказа, че е оригиналната. Колата беше на 20 години и на 250 х км. А реално на колко километра е никой не знае.Та мисълта ми е помпите издържат много. Не се сменят на километри интервали или т.н. Като се повреди я сменяш, ама така без да ти прави проблеми, няма смисъл.
                      А, ако блокира помпата и скъса ангренажа???

Коментар

vlahkab написа:
                        А, ако блокира помпата и скъса ангренажа???
                        Не знаех, че има такъв вариант. Да блокира. Моята помпа като се повреди, започна да изхвърля антифриза. Мислих, че това е признак, че помпата е за смяна.

Коментар

Valeo -1Маи само аз съм недоволен,прокапа след няма и 1000км(прецака ми ходенето на събора).Сега Долца няма ядове,к олебаех се между нея или Рувил
                          Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                          EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                          EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Working...
                          X