Здравейте онзи ден ми светна лампа на таблото... след диагностика в сервиз казаха, че е запушен филтъра за твърдите частици. Каза ми, че трябва да направя едно магистрално каране като подържам над 2500 оборота, зада може да изгорят наслагванията във филтъра...И тук идват някои мой притеснения ако този метод споменат по-горе не даде резултат, може ли да се разреши проблема с някоя добавка (понеже гледам, че се предлага подобна) или трябва са се свали и да се почисти ръчно. Като също искам да попитам свалянето и почисването може ли да се извърши... да го наречем в домашни условия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Филтър за твърди частици - крома
Collapse
X
-
Малко след като ходих в сервиза и майстора си направи "магията" и след като излязох на магистралата да опитам това, което ми каза (мисля, че нямаше никакъв ефект)... Сега като запаля за около 5 сек. двигателя работи нормално и след това започва да прекъсва нещо все едно ще гасне. При задържане леко на газта оборотите постакчат леко. Като цяло колата няма мощ... Сега това нещо свързано с този филтър ли е или е нещо свързано с всмукването на въздух към двигателя? Имам подозрения за въздуха, защото предния ми автомобил правеше същото има нещо проблем с канистъра (сеат ибиза 44кВт.). Аз не разбирам от автомобили така, че нека, който може да изкаже мнение.. Благодаря!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар