Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

бензиномер за панда....как да го оправя??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бензиномер за панда....как да го оправя??

на таблото бензиномера ми показва празно...яко празно...как мога да го оправя?...проблема не е от таблото...поне така предполагам
    FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA

OFFПросто не мога да се сдържа - Пробвал ли си да му сипеш бензин? Дано не се засегнеш /OFF
    Alles in Ordnung

Коментар

..

Zaphod написа:
      OFFПросто не мога да се сдържа - Пробвал ли си да му сипеш бензин? Дано не се засегнеш /OFF
      ПИЧ ТИ МАЙ ВЕРНО СЕ ЕБАВАШ С МОЯТА ЛОША И БЪРЗА ПАНДА АМА АЗ БЕНЗИН И СИПВАМ И КОЛКОТО И ДА И СИПЯ ПАК МИ Е ПРАЗЕН РЕЗЕРВОАРА АКО МОЖЕШ МИ ПОМОГНИ А АКО НЕ ДРУГИЯ ПЪТ НА ЕКО-ТО ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ

Коментар

Хахах - там ще съм, но гледай наистина да ме намериш, а не като миналия път!
        Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
          Хахах - там ще съм, но гледай наистина да ме намериш, а не като миналия път!
          ми да аз като тръгна да ти свалям твоят бензиномер(работещ надявам се) ти ще ме познаеш....кажете верно как да си оправя лошата панда???

Коментар

Мойта бърза прогноза е че е от поплавака на резервоара
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Колега,откачете щепселното съединение от резервоара и премерете какво съпротивление има нивомера.Ако няма верига работата е ясна-нова сонда.Ако има верига-премерете какво напрежение има на щепсела при включен на контакт ключ.Ако има напрежение/не знам обаче при вас колко волта е/-търсете проблема около уреда на таблото или прекъснат проводник.Успех!
              Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

..

a този поплавак как да го оправя???има ли някаква тапа която ми дава достъп до резервоара?

Коментар

С поплавака е малко сложно, защото ще трябва да се свали и източи резервоара и тогава да се види в какво състояние е.
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

бензиномер

Значи изкарваш клемата и мериш съпротивлението. Задължително трябва да има някакво ако няма значи реостата дето го клати поплавъка на бензиномера е прекъснат и ако не искаш да го смениш можеш да проверяваш нивото с клечка като на трабитата. На моята панда за да стигна до тая дивотия трябва да сваля пластмасовия бидон под багажника но моята е 89-та 1000 ie-super и май ще има разлика в задното окачване и резервоара.Успех и не проверявай колко бензин има в бидона със запалката много парело разправят

Коментар

Working...
                    X