Здравейте, от вчера, нещо ми се развали шофьорското ел. стъкло. Слиза си нормално до долу. След това тръгна да го вдигам и отведъж по средата спре натискам 5 6 пъти копчето и тръгва малко , после пак спира, после след известно помпане на копчето, пак тръгва и от веднъж си се качи до горе нормално. Чат пат при затворено стъкло като натисна копчето за сваляне изобщо стъклоото не помръдва надолу. След 1 мин , като го оставя се оправя. Какъв може да е проблема, изчетох разни теми, но проблема нее идентичен. Искам да отбележа , че при мен липсва релето , зеленото зад жабката, дето се намира . Също така дясното ел стъкло си работи перфектно. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем ел.стъкло fiat brava 1.4
Collapse
X
-
Износени са водачите на стъклото. При движение се получава голямо съпротивление и затова бутона спира, според мен има някаква защита която се включва и затова за момент моторчето спира да работи. Същото е и при мен на двете стъкла, особено зимата проблема е ясно изразен. Пробвал съм да смажа водачите, има ефект за една две седмици и после става същото. Няма оправия, просто годинките си казват тежката дума. Ако ти се играе извади гумените водачи и ги изчисти хубаво отвътре и после ги смажи. Виж също да не би стъклото да е малко накриво и да заклинва. Успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар