Здравейте!От скоро имам ФИАТ Brava.Това всъщност ми е първата кола.Интересува ме къде мога да прочета малко повече за обслужвенето на колата - имам предвид масло, антифриз, спирачки и т.н.В момента ми се струва например, че охладителната ми течност е малко но не съм сигурен, тъй като min и max стойностите на резервоара са много близко една до друга.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли малко помощ
Collapse
X
-
Re: Може ли малко помощ
plm1976 написа:Здравейте!От скоро имам ФИАТ Brava.Това всъщност ми е първата кола.Интересува ме къде мога да прочета малко повече за обслужвенето на колата - имам предвид масло, антифриз, спирачки и т.н.В момента ми се струва например, че охладителната ми течност е малко но не съм сигурен, тъй като min и max стойностите на резервоара са много близко една до друга.
-
Re: Може ли малко помощ
plm1976 написа:Здравейте!От скоро имам ФИАТ Brava.Това всъщност ми е първата кола.Интересува ме къде мога да прочета малко повече за обслужвенето на колата - имам предвид масло, антифриз, спирачки и т.н.В момента ми се струва например, че охладителната ми течност е малко но не съм сигурен, тъй като min и max стойностите на резервоара са много близко една до друга.1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар