Колеги някой може ли да каже какъв е размера на генерацията на ХГТ (вътрешно ФИ ме интересува), идеята е да взема цяла генерация от ХГТ. Ще махна катализатора и средното гърне и на тяхно място ще има 2 резонатора, крайното мисля да е оригинално. Идеята е да е хем по отворена, хем да е по тиха, защото ще карам основно извънградско и не искам да откача на 50-я километър.П.С. Моят мотор е 1.8 16 113кс на Мареа като е доработван мъничко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на генерация
Collapse
X
-
Утре ще премеря на Мареа 1.8 да видя колко е, но мисля че от ХГТ или някое ЖТД ще пасне супер, ако ли пък не ще си купя тръби и ще я изправя още малко. Усещам че ще тръгне още малко след 3500, ако и сменя генерацията.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:Мисля да мина на Мегаскуирт,но първо едни валове и малко екстериора. Външният вид е под всякаква критика, аюа тамън залъгва децата с Голф ГТ. хахахахAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:flippy89 написа:Мисля да мина на Мегаскуирт,но първо едни валове и малко екстериора. Външният вид е под всякаква критика, аюа тамън залъгва децата с Голф ГТ. хахахахЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар