Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размер на генерация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Размер на генерация

Колеги някой може ли да каже какъв е размера на генерацията на ХГТ (вътрешно ФИ ме интересува), идеята е да взема цяла генерация от ХГТ. Ще махна катализатора и средното гърне и на тяхно място ще има 2 резонатора, крайното мисля да е оригинално. Идеята е да е хем по отворена, хем да е по тиха, защото ще карам основно извънградско и не искам да откача на 50-я километър.П.С. Моят мотор е 1.8 16 113кс на Мареа като е доработван мъничко
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

На пунто хгт е на 50мм вътрешно, на браво хгт мисля, че е на 55мм
    punto HGT

Коментар

Утре ще премеря на Мареа 1.8 да видя колко е, но мисля че от ХГТ или някое ЖТД ще пасне супер, ако ли пък не ще си купя тръби и ще я изправя още малко. Усещам че ще тръгне още малко след 3500, ако и сменя генерацията.

Коментар

Най добре ще тръгне като накрая се пипне ЕКУ-то
        punto HGT

Коментар

Мисля да мина на Мегаскуирт,но първо едни валове и малко екстериора. Външният вид е под всякаква критика, аюа тамън залъгва децата с Голф ГТ. хахахах

Коментар

flippy89 написа:
            Мисля да мина на Мегаскуирт,но първо едни валове и малко екстериора. Външният вид е под всякаква критика, аюа тамън залъгва децата с Голф ГТ. хахахах
            Колега, аз на времето преди да се спомине фиата, щях да сложа изпускателен тръбен колектор от купе, ти направил ли си го това?
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

GaTio2 написа:
              flippy89 написа:
              Колега, аз на времето преди да се спомине фиата, щях да сложа изпускателен тръбен колектор от купе, ти направил ли си го това?
              Порт и полиш на дросел, всмукателен колектор, на главата, сменен ъгъл на фаските с 3ри ъгълен 456090 градуса, свалена глава с 0.4, всичко това с основе ремонт на двигателя. Колекторите са от Пунто 4-2-1.

Коментар

Working...
              X