Здравейте колеги искам да попитам за рамките на София, някой от вас ако може и му се занимава да пръснем едни джанти със спрей само пръскането, ако иска ще му дам някой ЛЕВ!Ако ли не ще почерпя.. Джантите са 15-ки подготвени са за боя само да се пръснат лицевата част, защото не съм пръскал и ме е страх да не ги прецакам!Благодаря предварително, Гергин!Ако имате нещо в предвид на ЛС или 0878 942 940
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за боядисване на джанти с спрей!
Collapse
X
-
Re: Помощ за боядисване на джанти с спрей!
Geca7a написа:Здравейте колеги искам да попитам за рамките на София, някой от вас ако може и му се занимава да пръснем едни джанти със спрей само пръскането, ако иска ще му дам някой ЛЕВ!Ако ли не ще почерпя.. Джантите са 15-ки подготвени са за боя само да се пръснат лицевата част, защото не съм пръскал и ме е страх да не ги прецакам!Благодаря предварително, Гергин!Ако имате нещо в предвид на ЛС или 0878 942 940Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
-
Re: Помощ за боядисване на джанти с спрей!
GaTio2 написа:Geca7a написа:Здравейте колеги искам да попитам за рамките на София, някой от вас ако може и му се занимава да пръснем едни джанти със спрей само пръскането, ако иска ще му дам някой ЛЕВ!Ако ли не ще почерпя.. Джантите са 15-ки подготвени са за боя само да се пръснат лицевата част, защото не съм пръскал и ме е страх да не ги прецакам!Благодаря предварително, Гергин!Ако имате нещо в предвид на ЛС или 0878 942 940Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар