Сега се връщам от диагностика. И аз имам същия проблем. Оказа се датчика за налягането на DPF.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крома - индикация за проблем, който не мога да идентифицирам
Collapse
X
-
staik написа:Сега се връщам от диагностика. И аз имам същия проблем. Оказа се датчика за налягането на DPF.
Коментар
-
italcar написа:staik написа:Сега се връщам от диагностика. И аз имам същия проблем. Оказа се датчика за налягането на DPF.Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Като написа за боди компютъра, та се сетих, че при мен периодично даваше индикация с триъгълника или, че е прегряла и гаснеше, без въобще да записва грешки. Оказа се някаква хлабава връзка на бодито или поне така ми казаха. От тогава нямам проблеми.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Като написа за боди компютъра, та се сетих, че при мен периодично даваше индикация с триъгълника или, че е прегряла и гаснеше, без въобще да записва грешки. Оказа се някаква хлабава връзка на бодито или поне така ми казаха. От тогава нямам проблеми.
Коментар
-
staik написа:italcar написа:staik написа:Сега се връщам от диагностика. И аз имам същия проблем. Оказа се датчика за налягането на DPF.
Коментар
-
italcar написа:pplk написа:Като написа за боди компютъра, та се сетих, че при мен периодично даваше индикация с триъгълника или, че е прегряла и гаснеше, без въобще да записва грешки. Оказа се някаква хлабава връзка на бодито или поне така ми казаха. От тогава нямам проблеми.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:italcar написа:pplk написа:Като написа за боди компютъра, та се сетих, че при мен периодично даваше индикация с триъгълника или, че е прегряла и гаснеше, без въобще да записва грешки. Оказа се някаква хлабава връзка на бодито или поне така ми казаха. От тогава нямам проблеми.
Коментар
-
Не е кутията с релетата със сигурност, нея я знам! Като я отвориха, вътре имаше платки и разни електроники. Ще погледна пак, за да не те подведа.Сетих се, под релетата беше, защото пререждаха кабелите за дневните светлини, а те са вързани там. Явно не е боди компютър, а нещо друго.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
italcar написа:staik написа:italcar написа:staik написа:Сега се връщам от диагностика. И аз имам същия проблем. Оказа се датчика за налягането на DPF.Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар