Здравейте колеги, намерих търсените от мен прагове от Пунто ГТ, искам да ги монтирам на Пунто мк1 5-врати...Имам няколко въпроси към част от вас който имат такива коли!*Пред голяма дилема съм моето пунто е цвят бордо и се колебая какви да ги боядисам. Същия цвят ли да са като колата или да си ги пръсна черен мат?Ако бихте могли да кажете, ще се радвам защото не мога да преценя.*За самият монтаж - оригиналния праг на колата има един ръб (вдлъбнатина) и се чудя до къде да ги монтирам пласмасовите, по ръба ли да се водя за монажа тъй като има щипки прага и трябва да разпробия отвори за щипките. За други марки коли съм чувал, че има шаблони но за Пунтото не знам дали е така, ако може някой да прати снимки на някое от вашите монтирани или да обясни ще съм много благодарен!*Другото което също ме претиснява да не отварям нова тема ще попитам в тази. Предните кори на вратите ми бяха обикновенни и ми се иска да сложа говорители в вратите и си намерих кори от 5-врати Пунто с отвори за говорители. Но да ги монтирам трябва да прекарам кабелите за говорителите през сниопа на вратите, но на снадката като отворя вратите има букса която се отвива и там вътре има пинове който захранват централното и ел стъклата! Имали ли сте допир до този проблем, как да прекарам кабелите? - Да не би да има заложени места на тези пинове и за кебела за говорителя, как да разбера!- Ако няма как да прокарам кабела, може би да разпробия и от двете страни на буксата по една дупка ако има място и да го прокарам свободно(по Бълагаря)!Благодаря предварително за отговорите...Поздрави, Георгин!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси: Монтаж на прагове/ Говорители предни врати
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар