Нещо е станало със стрелката за гориво. Забила е надолу и свети лампата, а примерно в колата имам 20-30 литра. Постоянно досипвам бензин да има, и си карам на газ. От известно време започна да играе - ту долу, ту горе, ту по средата, докато накрая не заби най-долу. Някой датчик ли се е преебал? Някой да ме светне, та като съм почнал да купувам датчици, да купя и този.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми отчита колко гориво имам?
Collapse
X
-
Най напред вадиш кабела на датчика от кошницата и го замасяваш, стрлеката трябва да удари на пълно, това значи че до таблото всичко е наред, след това отваряш кошницата, закачаш я към кабела и движиш поплавъка, ако нещо се колебае размърдаш всички снадки за да разбереш от къде е проблема и където имаш снадки го презапояваш, за да се увериш че всичко е ОК тестваш пак и сглабяш.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
NikMar написа:Най напред вадиш кабела на датчика от кошницата и го замасяваш, стрлеката трябва да удари на пълно, това значи че до таблото всичко е наред, след това отваряш кошницата, закачаш я към кабела и движиш поплавъка, ако нещо се колебае размърдаш всички снадки за да разбереш от къде е проблема и където имаш снадки го презапояваш, за да се увериш че всичко е ОК тестваш пак и сглабяш.BMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
-
кола
Нивомера сигурно прави проблем http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55717може да е и този модел http://forum.fiat-bg.org/files/dsc00...чистваш или ако трябва да се натиснат пластините
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:С тях удряш по зъбите на гривната да се развие като същевременно натискаш на долу и не много силно да не счупиш нещоFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар