Днес на типото си сложих от "скъпите" кабели за свещи, за Лада Самара! Кабелите са или Руски или Чешки. Работят си добре засега. Стават идеално, само дето са малко по-дългички от специалните за типо. Под скъпи имам предвид 15лв., иначе хората ми предложиха и по-евтини за 9лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВЗАИМОЗАМЕНЯЕМОСТ НА ЧАСТИ
Collapse
X
-
andrew написа:Имам един въпрос,искам да си вдигна малко задницата на Темпрата.Какви пружини ще станат за отдзад някакви по високи ???
Коментар
-
Шалтер за стартер на JTD двигател се заменял с такъв от лада самара - 15 лв бил.Не е проверено, защото вече си бях купил някъкъв за 55лв. Иначе информацията ми я дадаха от опел Астра.Това е Бош стартер и най-вероятно се слага на много автомобили.Смених и бендикса - 38лв, него не знам с кво се заменя.Поздрави.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Ако някой има въпроси за взаимозаменяемостна части за РЕГАТА 1.9 дизел или РИТМО 1.5 бензин ще помагам.На регатата съм с вътрешни накрайници от крома/тема и външни от панда.Сега смятам да опитам ремонт на водна помпа с лагер ос и фибърче от лада, като колегата от по-горния пост, че новата е 150 лв.Ако е успешен ще пиша.fiat REGATA 1.9 DS
lancia LIBRA 1.8 SW
Коментар
-
Колеги, хайде да си помагаме а не да спорим, а! То реално погледнато всичко може да стане навсякъде, но нека се ограничим с най-обикновен монтаж - без електрожен, пила, флекс и т.н. Аз на Типо-то си сложих задни амортисьори от Пунто - с 5см. са по-къси, но ги карам вече 2-ра година и нямам проблем. Мисля отпред да сложа пружини от дизел, ако стане добре ще се похваля, ако не - ще се покрия :DТипо-то е истинската работа !
Коментар
-
Разглеждайки форума попаднах на тази дискусия:"Може ли на Пунто75 1,2i 8v. да се монтира глава от друг двигател?Ако да, каква? Благодаря""Mоже! Мисля че от Пунто 60, Ланчия Y 1,2"TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
-
..
Бензиновата помпа от Жигула става на Fiat Uno 45 карборатор 1 към 1 са жигулувата даже е с палче може да се подкачва ръчноFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
блокира ми ролката за оптягане на хидравликата и сервото за БРАВО HGT,в магазина ми казака 85 лева ама била с ’’стоики’’,свалих ролката избих лагерите,закупих от наи ’’скапите’’ в магазина лагерчета отнесох частите на ремонт при стругар и ЧЯЛАТА ролка ми излезна 2.75,тествано,карам и до сега,
Коментар
-
blondi_74
жило на съединител за брава 1.6 96г. става и за браво 1.8 96г., малко по-дълго е но върши работа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар