Колеги имам проблем с предния капак.Проблема е следния, от двете страни при калниците има по един пръст разстояние между капака и калника.Нямам никаква представа на какво се дължи това изкривен капак или криви калници.Ако някой може да ми каже дали този луфт може да се регулира.Проблем има и при фаровете.Капака е изведен леко напред и е доста неприятно.Ако ме разбирате и знаете решение на проблема ще съм благодарен да ми споделите.По-късно ще кача снимки , за да е по-нагледно.Поздрави :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с предния капак!!
Collapse
X
-
Отиваш на стенд за геометрия на колата, 99% съм сигурен, че е имало удар. На първо време ти можеш да си направиш измерване на дичгонаилите на коша.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Имало е удар, в следствие на който, калниците са се изкривили. И при мен има големи фуги, защото калници които взех, са били явно от удряна кола, старите ми калници макар и обезличени пасваха идеално навсякъде.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Както писах отиди на стенд за геометрия на купето и там ще ти го изправят, този филм го гледахме за Бравата на сина след като един бакшиш спря в десния му калник.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
колега,маската над радиатора от двете страни е хваната с болтове.там луфтовете са близо сантиметър.това е така за да се напасват калниците,това са болтовете които държат роговете за маската отхлаби болтовете и виж дали има ход за обиране на луфта,ако това стане напасването на капака е вече фасулска работа .на всички тенекии по колата,калници, врати, капаци които са на болчета има луфтове за напасване.това не е бутала и сегменти та да гониш микрони.ако е имала удар колата и така си я купил е вече друга тема.ако имаш приятел тенекеджия отиди първо да я погледне.всичко се прави при правилните хора.успех198mjet Bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар