Здравейте колеги,имам желанието да си сменя генерацията/още съм с заводската/.Някой сменял ли е такова нещо и каква ще е промяната...Не от към звук ами вървеж,ще се отпуши ли малко колата.мисля да сложа /63-60 мм тръби/,крайно гърне,и резонантно.моля само за компетентни мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.9 JTD-генерация
Collapse
X
-
разбирам,може и така да е щом казвате.просто имам колеги които си правиха генерация и казаха че колата се отпушвала малко,едва ли ще ме лъжат,не казвам че разликата ще е голяма,но все пак..по тази логика и спортен филтър да сложа пак няма да има разлика...странно защо хората дават няколко стотин лева за тези неща тогава...без да имат ремап.и още нещо фабричната генерация е 57 мм а аз и слагам 60 мм..чисто физично нямам как да нямам разлика съвсем.
Коментар
-
jbiznesa написа:колеги имах конкретен въпрос,а вие ми казвате ремап да правя,ами да взема да си купя ферари тогава...моля за компетентни отговори...който знаеFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
jbiznesa написа:разбирам,може и така да е щом казвате.просто имам колеги които си правиха генерация и казаха че колата се отпушвала малко,едва ли ще ме лъжат,не казвам че разликата ще е голяма,но все пак..по тази логика и спортен филтър да сложа пак няма да има разлика...странно защо хората дават няколко стотин лева за тези неща тогава...без да имат ремап.и още нещо фабричната генерация е 57 мм а аз и слагам 60 мм..чисто физично нямам как да нямам разлика съвсем.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
jbiznesa написа:Евала,вие направо ще ме откажете да я сменям.сега даже чета мнения че даже ще я спъна...е как тогава сумати хора слагат генерации без ремап и казват че им върви по добре,тоест отпушва им се колата...а пък аз ще я спъна защо...Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Re: Fiat Bravo 1.9 JTD-генерация
jbiznesa написа:Здравейте колеги,имам желанието да си сменя генерацията/още съм с заводската/.Някой сменял ли е такова нещо и каква ще е промяната...Не от към звук ами вървеж,ще се отпуши ли малко колата.мисля да сложа /63-60 мм тръби/,крайно гърне,и резонантно.моля само за компетентни мненияFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
То и атмосферният тунинг е почти безмислен, много пари за малко подобрение, което реално не си заслужава ама пуст мерак. Та направих първо мотора и чак накрая ще правя генерация която не съм започнал още, ти си помисли защо.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
ще си я направя генерацията това е ясно,който и да питах днес от хората които са я правили казаха че на кола с турбо по широка генерация задължително отпушва колата.естествено ще сложа и ново крайно гърне.и по нататък ако съм още с нея и ми се дават пари мога и да я чипосам.САМО НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО КАЗВАТЕ ЧЕ ФИ-ТО Е 48,КАТО Е 55 ММ,В ТОВА МЕ УВЕРЯВАТ ВСИЧКИ....НО ККТО И ДА Е ЩЕ Я ИЗМЕРИМ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар