Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.9 JTD-генерация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jbiznesa написа:
    Евала колега,ето за това иде реч,което и аз се опитвам да кажа,смятам че разбрах достатъчно...действам и пак ще пиша като има резултати
    Да не забравиш само да направиш едно замерване, 80-160 примерно, преди и след.Не за друго ами да ни покажеш колко се е отпушила колата. Но то като се замисля като ти олекне джоба, ще го докараш от килограми
    FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.

Коментар

Колега хубаво,че има и хора като теб...ей така да ни става весело...Поздравип.п аз ако търся колата да ми стане самолет и някакъв кой знае какъв ефект,последната кола която ще купя е Фиат,нищо лично към марката,аз я карам и съм доволен,но ме разбираш

Коментар

jbiznesa написа:
        Колега хубаво,че има и хора като теб...ей така да ни става весело...Поздравип.п аз ако търся колата да ми стане самолет и някакъв кой знае какъв ефект,последната кола която ще купя е Фиат,нищо лично към марката,аз я карам и съм доволен,но ме разбираш
        Като ти чета писаниците, май баш си е лично към марката.То всички разбраха, че не искаш да ти върви повече колата, а само да пръцка повече, поне да си беше купил сивик 1.3.Всички се опитахме да ти обясним как от към цена-вървеж ремапа е най- удачния избор и ако не мислиш да правиш сериозен силов тунинг, друго не ти трябва. А от последното ти изречение разбирам, че не мислиш да я правиш самолет :D Толкова от мен, ако не на теб, дано съм помогнал на някой друг с тези съвети, та да не си дава парите за глупости.
        FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.

Коментар

Колега ама ти май ми се и караш а аре недей.Виж сега аз каквото трябва питах и който трябва ми отговори коквото ме интересуваше, твоето мнение и очевидно отношение не ми допада и не желая да спорим.имам си лично мнение а ти не си най големия специалист това е ясно.смятам темата за приключена.П.п марката я харесвам.не съм си купил фиат щот е най евтин, а защото върви добре.Лек ден на всички

Коментар

Колега, имай предвид, че mitaka_neikov, съдейки от подписа е пипал браво JTD, така че можеш да почерпиш и от него практически опит
            punto HGT

Коментар

Той може да е пипал много неща,но с този тон не на мен....не ги търпя такива,все ще се намери някой индивид който да разводнява темата,аз разбрах каквото ми трябаше.на първо време генерация/която ще споделя скоро/въздушен филтър-спортени някой ден ако реша и чип ама не е сигурно,мисля и така ще съм доволенБлагодаря за сега колеги.

Коментар

От чипа ще си най доволен, защото ще ти даде повече коне и нютони спрямо само генерация и филтър, но когато преди чипа ги имаш и тях ще е още по добре, така че действай
                punto HGT

Коментар

дам и аз така смятам,ще се похваля

Коментар

към автора на темата-извинявай,ама кой какъв специалист е не можеш ей така да определиш,защото пък аз съм се возил в чипнати от него коли и съм на противоположно мнение.другото което е пък аз да те отворя ,че такива ,с тон като твоя ги ЦЕРЯ много бързо.и какво имаме-хем питаш ,хем не знаеш ,хем ще правиш каквото си искаш,ами недей пуска тема поне,като си си наумил какво да правиш.иначе само да ти кажа,че от спортния филтър и генерацията ще вдигнеш 2-3 конски сили,които НЯМА да усетиш.поздрави и успех в начинанието

Коментар

ivel написа:
                      към автора на темата-извинявай,ама кой какъв специалист е не можеш ей така да определиш,защото пък аз съм се возил в чипнати от него коли и съм на противоположно мнение.другото което е пък аз да те отворя ,че такива ,с тон като твоя ги ЦЕРЯ много бързо.и какво имаме-хем питаш ,хем не знаеш ,хем ще правиш каквото си искаш,ами недей пуска тема поне,като си си наумил какво да правиш.иначе само да ти кажа,че от спортния филтър и генерацията ще вдигнеш 2-3 конски сили,които НЯМА да усетиш.поздрави и успех в начинанието
                      Виж приятел, явно или не си прочел правилно темата която си пуснал или просто има единици хора тука които основното им занимание е да се заяждат.от последното ти изречение става ясно и точно това което и аз питам а именно малко да се отпуши колата.напълно наясно съм че чипа е най доброто и не е нужно да питам даже.както казах имаше така любезни хора които да ми кажат и обяснят точно каквото съм попитал а не как да направим бравото самолет за справка прочети въпросите ми, а за сметка на това ти и колегата /моите уважения/тръгвате да ми се карате и да ли правите завележки и видиш ли да ми казваш къде ще пускам теми...ало мой човек тоз форум да не е твой.ако не ти отърва не коментирай темата..БлагодаряПоздрави.п.п нека да не доразводняваме темата...че много специалисти много нещо

Коментар

Купих си тръби, резонантно гърне, крайно гърне и спортен филтър...общо към 300 лв ми излезна с отстъпки.следва тази седмица да вляза в бокса и след това да кажа резултати.

Коментар

jbiznesa написа:
                          Купих си тръби, резонантно гърне, крайно гърне и спортен филтър...общо към 300 лв ми излезна с отстъпки.следва тази седмица да вляза в бокса и след това да кажа резултати.
                          Какви тръби купи и гърне?
                          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Ами тъй като както казах аз не разбирам много един приятел беше с мен и ги избира, тръбите са Ф60, крайно гърне/120 лв/струва, разни колена, резонатор и май е тва.сега като ида при майстора ще разбера повече.

Коментар

jbiznesa написа:
                              Ами тъй като както казах аз не разбирам много един приятел беше с мен и ги избира, тръбите са Ф60, крайно гърне/120 лв/струва, разни колена, резонатор и май е тва.сега като ида при майстора ще разбера повече.
                              Гледай само да не стане много шумна че тея не ни мислят доброто http://btvnovinite.bg/article/bulgar...ni-stakla.html
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

ами надявам се няма да е много шумна

Коментар

Working...
                                X