jbiznesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.9 JTD-генерация
Collapse
X
-
FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
-
jbiznesa написа:Колега хубаво,че има и хора като теб...ей така да ни става весело...Поздравип.п аз ако търся колата да ми стане самолет и някакъв кой знае какъв ефект,последната кола която ще купя е Фиат,нищо лично към марката,аз я карам и съм доволен,но ме разбирашFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Колега ама ти май ми се и караш а аре недей.Виж сега аз каквото трябва питах и който трябва ми отговори коквото ме интересуваше, твоето мнение и очевидно отношение не ми допада и не желая да спорим.имам си лично мнение а ти не си най големия специалист това е ясно.смятам темата за приключена.П.п марката я харесвам.не съм си купил фиат щот е най евтин, а защото върви добре.Лек ден на всички
Коментар
-
Той може да е пипал много неща,но с този тон не на мен....не ги търпя такива,все ще се намери някой индивид който да разводнява темата,аз разбрах каквото ми трябаше.на първо време генерация/която ще споделя скоро/въздушен филтър-спортени някой ден ако реша и чип ама не е сигурно,мисля и така ще съм доволенБлагодаря за сега колеги.
Коментар
-
към автора на темата-извинявай,ама кой какъв специалист е не можеш ей така да определиш,защото пък аз съм се возил в чипнати от него коли и съм на противоположно мнение.другото което е пък аз да те отворя ,че такива ,с тон като твоя ги ЦЕРЯ много бързо.и какво имаме-хем питаш ,хем не знаеш ,хем ще правиш каквото си искаш,ами недей пуска тема поне,като си си наумил какво да правиш.иначе само да ти кажа,че от спортния филтър и генерацията ще вдигнеш 2-3 конски сили,които НЯМА да усетиш.поздрави и успех в начинанието
Коментар
-
ivel написа:към автора на темата-извинявай,ама кой какъв специалист е не можеш ей така да определиш,защото пък аз съм се возил в чипнати от него коли и съм на противоположно мнение.другото което е пък аз да те отворя ,че такива ,с тон като твоя ги ЦЕРЯ много бързо.и какво имаме-хем питаш ,хем не знаеш ,хем ще правиш каквото си искаш,ами недей пуска тема поне,като си си наумил какво да правиш.иначе само да ти кажа,че от спортния филтър и генерацията ще вдигнеш 2-3 конски сили,които НЯМА да усетиш.поздрави и успех в начинанието
Коментар
-
jbiznesa написа:Купих си тръби, резонантно гърне, крайно гърне и спортен филтър...общо към 300 лв ми излезна с отстъпки.следва тази седмица да вляза в бокса и след това да кажа резултати.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
jbiznesa написа:Ами тъй като както казах аз не разбирам много един приятел беше с мен и ги избира, тръбите са Ф60, крайно гърне/120 лв/струва, разни колена, резонатор и май е тва.сега като ида при майстора ще разбера повече.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар