Питам от името на един приятел кой е по-добрия вариан и ако може да ме насочите при проблеми ,които да гледа при оглед . Спрял се е по възможност на дизел ,а Типо с дизел не съм срещал често .Тези два модела са около ’94 ,аз съм по скоро за типото ,но все пак не решавам аз
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo mk2 или renault 19 мк2
Collapse
X
-
От мен имаш един глас за Типото . ( макар че съм си предубеден като собственик на такова и отявлен франкофоб ) . За времето което съм го имал не ми е направило нито един проблем . .... е с изключение на скъсана пружина но това го отдавам на старост . Колкото до дизеловите двигатели на рено от личен опит нищо не мога да кажа но мога да потвърдя че фиатовия е .. красота. П.С. ММ ти всъщност какво очакваш да чуеш във форум на FIAT ))))))))))The sands of time for me are running low....
Skype Nick: SwordLord
Коментар
-
Хвърли едно око тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10362 и ще решиш вече без съмнения кое да бъде !Возил съм се и съм я оглеждал - стегната колица, вижда се, че са полагани сериозни грижи за нея.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Ако все пак реши да е бензинов - типото е прекрасен автомобил.Това с дизела обаче изменя нещата. Лоша дума за дизелово рено не съм чул, поне не за двигателя.Все пак, както винаги при покупка на кола на старо по-добре е на преден план да стои състоянието на конкретния автомобил. Аз лично бих гледал и двете и ако попадна на екземпляр, който ми харесва - да не му гледам емблемата. Всъщност като купувах типото точно така стояха нещата - Рено 19 или Фиат типо. Харесах колата, а не марката и не съжалявам.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Вие майтап ли си правите, като сравнявате френския с италианския дизел от началото на 90-те? Имах Уно 1.4ТД и Рено 19 1.9Д. Е, просто няма база за сравнение. Да не говоря как пали италианския дизел зимно време / а става въпрос за стара кола все пак/ и как пали френския от четвърт. Изкарвал съм цяла зима на три подгревателни свещи. С Фиат някой дали може? Уното го търкалях 3 години и го лашнах. А рендето цели 7 години. Затова сега си взех пак френска, само че Ситроен С8 2.2HDI 130 к.с. Далаверата за Типо-то е единствено в евтината подръжка.П.С. Все пак не сравняваме новите технологии като помпа-дюза.
Коментар
-
точно това рено не е с "нови технологий и т.н." но двигателят му е бая по тих от на типото,по хубаво върви и наистина пали от четвърт оборот без да натискаш газта"Това, че французите са по-добри при дизелите е гаражен фолклор"- да не кажеш,че и предниците на фиат от тези години не се трошат на никви километри
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар