Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смених си свещите и понякога не ще да пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zfa159 написа:
    Че как го разглобявате тоя шалтер???
    На моя имаше малка тънкост - проводниците които идват от електромагнита са прекарани през отворчета в капачката и са запоени след затягането на капачката. В резултат, развърташ винтчетата, а капачката не може да се свали. Трябва да се разпоят жичките, а отворчетата да се почистят преди последващото сглобяване. Тъй като електромагнита има 2 намотки, изводите са 3 (двете намотки имат общ край) трябва да се внимава да не се объркат при обратния монтаж. Спойките често са покрити с прах и не се виждат от пръв поглед.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

zfa159 написа:
      Че как го разглобявате тоя шалтер???Аз на колкото коли съм карал все съм се мъчил да го разглобя ама не може да се стигне до самия контактор (двете пъпки и въпросната медна пластина).Все са капсоловани и се сменят като цяло.Иаче да крепят се на 3 шпилки с гайки и се сваля бързичко и сравнително лесно.
      аз малко съм позабравил, ама пластмасовата капчка, на която са и клемите, а отвътре е въпросната пластина се крепи на 2 или 3 болтчета звезда. мисля, че така беше, но това е при уно. на темпрата не можах да ги развия тези звезду въобще и се отказах да правя профилактика засега
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Оправиха стартера и смениха всичко по него, за да нямам проблеми, че ми писна с тва палене.. Майстора каза че само корпуса е стар ако може разбира се да се вярва на майстори. Не искам да пиша сума, че може гаджето да чете /почити съм сигурен/ и ще ми отреже главата
        Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
        Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
        Совалката средно на LPG
        Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
          Оправиха стартера и смениха всичко по него, за да нямам проблеми, че ми писна с тва палене.. Майстора каза че само корпуса е стар ако може разбира се да се вярва на майстори. Не искам да пиша сума, че може гаджето да чете /почити съм сигурен/ и ще ми отреже главата
          стига бе за 4,50 лв ли такива проблеми ше си имаш
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            Fiat 127 написа:
            стига бе за 4,50 лв ли такива проблеми ше си имаш
            Не са чак 4,50 лв ама както и да е
            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
            Совалката средно на LPG
            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Working...
            X