Привет колеги, имам голям проблем с работата на бензин. Ходих на диагностика на газта, но човека ми прегледа и компютъра. Тръгна добре, но когато ми свърши газта като превключих на бензин и бях до там. Работата на бензин е кошмарна, едвам едвам работи на 500-600 оборота, а като и дам газ се дави. Много трудно я излъгах да кача на 4-5000 и на 1-ва да заредя газ, защото няма и никаква мощност. Върнах се при диагностиката, той я погледна пак и каза или запушен горивен филтър или дюзи. Смених филтъра не се оправи. Сложих Редекс в бензина с много висока концентрация надух я яко на 5000 оборота поработи 5 мин и факт е че се оправи! Перфектна беше до днеска като пак ми свърши газта и трябваше да прехвурля на бензин и същата история. Майстора от диагностиката ми се оплака че имал още 3 Брави като моята с абсолютно същия проблем, работил над тях консултирал се с Ванто Трейд и се оказало фабричен дефект в компютъра. Вие имате ли някакво мнение по въпроса. На газ колата работи идеално, имам работеща ламбда, свещи кабели и т.н. Днес може би пак ще отида да питам какво става.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с работата на бензин
Collapse
X
-
Най-вероятно или ти трупа грешки заради липсващи емулатори или ти е зацапана дюзата и затова прави така.Аз лично залагам на грешките - като не е добре емулирана трупа грешки без да святка лампата и още - като гледам ти минаваш на бензин само като ти свърши газта, а колицата иска от време на време да си я запалваш на бензинец и да си повървява.Моята е такава ама нямам никакви проблеми. Идеално си върви и на газ и на бензин ама си има всичко като по учебник - просто газовата и е слагана в Италия като нова и хората са я направили. Имам понякога едно леко замисляне на бензин, но е само кагато току-що съм прехвърлил от газ, а като я покарам 2 минути и изчезва.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Re: Проблем с работата на бензин
killertoon написа:Майстора от диагностиката ми се оплака че имал още 3 Брави като моята с абсолютно същия проблем, работил над тях консултирал се с Ванто Трейд и се оказало фабричен дефект в компютъра. Вие имате ли някакво мнение по въпроса. На газ колата работи идеално, имам работеща ламбда, свещи кабели и т.н. Днес може би пак ще отида да питам какво става.
Коментар
-
Re: Проблем с работата на бензин
killertoon написа:Привет колеги, имам голям проблем с работата на бензин. Ходих на диагностика на газта, но човека ми прегледа и компютъра. Тръгна добре, но когато ми свърши газта като превключих на бензин и бях до там. Работата на бензин е кошмарна, едвам едвам работи на 500-600 оборота, а като и дам газ се дави. Много трудно я излъгах да кача на 4-5000 и на 1-ва да заредя газ, защото няма и никаква мощност. Върнах се при диагностиката, той я погледна пак и каза или запушен горивен филтър или дюзи. Смених филтъра не се оправи. Сложих Редекс в бензина с много висока концентрация надух я яко на 5000 оборота поработи 5 мин и факт е че се оправи! Перфектна беше до днеска като пак ми свърши газта и трябваше да прехвурля на бензин и същата история. Майстора от диагностиката ми се оплака че имал още 3 Брави като моята с абсолютно същия проблем, работил над тях консултирал се с Ванто Трейд и се оказало фабричен дефект в компютъра. Вие имате ли някакво мнение по въпроса. На газ колата работи идеално, имам работеща ламбда, свещи кабели и т.н. Днес може би пак ще отида да питам какво става.brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар