Здравейте. Как мога сам да замажа положението със изгорял таван, като изкл. карбона? Попитах един бояджия, та ми изръси 100 лева и ми се струват адски много. тавана ми е на петна изгорял. 30-40 см. е добре, други 30-40 см изгоряло и така. Лесно мога да си купя боя за 5-10 лева, то ще ми трябва малко. Имам и компресор, дори малко лак ми е останало. Но като цяло не съм наясно точно как да подходя. Трябва ли да излъскам с машина целия таван или мога да експериментирам и да напръскам както е сега тавана или само изгорелите петна, като предварително ги мина на ръка със шкурка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгорял таван?
Collapse
X
-
Ако искаш да се увериш, че труда на майстора /ако наистина е Майстор/ струва 100 лв. опитай ти да го направиш и ще видиш резултата, не разбрах в тези 100 лв. влиза ли боята. При нас по 100 лв. вървят отделните детайли-калник, капак, таван и т.н. в тях влиза и боята и то при всепризнат Майстор - Чапека.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Изгорял таван?
qnkov написа:Здравейте. Как мога сам да замажа положението със изгорял таван, като изкл. карбона? Попитах един бояджия, та ми изръси 100 лева и ми се струват адски много. тавана ми е на петна изгорял. 30-40 см. е добре, други 30-40 см изгоряло и така. Лесно мога да си купя боя за 5-10 лева, то ще ми трябва малко. Имам и компресор, дори малко лак ми е останало. Но като цяло не съм наясно точно как да подходя. Трябва ли да излъскам с машина целия таван или мога да експериментирам и да напръскам както е сега тавана или само изгорелите петна, като предварително ги мина на ръка със шкурка?FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар