Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Fiat Idea 2004-2005, бензинка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Веднъж се засякохме на Междене и се опитах да се запознаем, но той ме подмина, като бърз влак.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ето една снимка на която попаднах в mobile за ревизия на ск. кутия, масла, обучение, съединител. Кутията е като на Stilo - selespeed.
      Прикачени файлове

ex. Fiat Punto MK2 2001год. 1,2i бензин 60ps.

ex. Fiat Punto MK1 1995год. 1,1 бензин 55ps.

Коментар

И имай в предвит, че Selespeed(Alfa-Romeo)/DualLogic(Fiat)/Seletronic(Lancia)/Agile(Iveco) са едни същи, просто различните марки Италиянски коли, си ги кръщават както си искат. Иначе шитнята е еднаква. Така че, жена и кола на късмет ...

P.S. За допълнителна информация, едно старто Ferrari, Aston Martin Vanquish са позлвали Selespeed на колите си, както и BMW първите им кутии генерация SMG, също са ползвали Magnetti Marelli, тоест пак е била от части selespeed. Ако прочетете малко ще видите, че Alfa/Fiat са едни от първите, които ползват този тип кутии и навсякъде си пише, че са по-добри от подобните им на Toyota, Honda и т.н., но Българина е свикнал като види Японска кола да вика - "Ейййй това глей как Японеца го е направил" ... направил го е ама не и този път
        Последна редакция от mell0; 29.08.2017, 15:03.
        Fiat Bravo II 1.4 16v
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
        Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

но Българина е свикнал като види Японска кола да вика - "Ейййй това глей как Японеца го е направил"
          Аз пък съм точно обратното, като видя японка и бегаааай!!! Сигурно щото имам вземане даване сега с една, та виждам от първа ръка за какво иде реч. Е и от немския bosch не съм доволен, ама това е друга тема :D
          Успокоявам се само с това, че не съм си я избирал сам.

ex. Fiat Punto MK2 2001год. 1,2i бензин 60ps.

ex. Fiat Punto MK1 1995год. 1,1 бензин 55ps.

Коментар

пак ви казвам не бъркайте робота с автомата.

пп аз пък винаги съм мислел че "автоматите" на фиат са японски и моля те намери ми един с артомат на пунто или браво'а да не е ревал като мечка.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ми аз не съм виждал чист автомат на Фиат и да ти кажа, тук говорим за роботи, не за автомати, ако не си се досетил до сега.
              Fiat Bravo II 1.4 16v
              Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
              Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

Working...
              X