Веднъж се засякохме на Междене и се опитах да се запознаем, но той ме подмина, като бърз влак.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Fiat Idea 2004-2005, бензинка
Collapse
X
-
И имай в предвит, че Selespeed(Alfa-Romeo)/DualLogic(Fiat)/Seletronic(Lancia)/Agile(Iveco) са едни същи, просто различните марки Италиянски коли, си ги кръщават както си искат. Иначе шитнята е еднаква. Така че, жена и кола на късмет ...
P.S. За допълнителна информация, едно старто Ferrari, Aston Martin Vanquish са позлвали Selespeed на колите си, както и BMW първите им кутии генерация SMG, също са ползвали Magnetti Marelli, тоест пак е била от части selespeed. Ако прочетете малко ще видите, че Alfa/Fiat са едни от първите, които ползват този тип кутии и навсякъде си пише, че са по-добри от подобните им на Toyota, Honda и т.н., но Българина е свикнал като види Японска кола да вика - "Ейййй това глей как Японеца го е направил" ... направил го е ама не и този пътПоследна редакция от mell0; 29.08.2017, 15:03.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
-
но Българина е свикнал като види Японска кола да вика - "Ейййй това глей как Японеца го е направил"
Успокоявам се само с това, че не съм си я избирал сам.
Коментар
-
пак ви казвам не бъркайте робота с автомата.
пп аз пък винаги съм мислел че "автоматите" на фиат са японски и моля те намери ми един с артомат на пунто или браво'а да не е ревал като мечка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар