а и честно казано аз не виждам смисъл на такъв клас автомобил да се избира автомат. А С4 си е чист селеспиид.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Fiat Idea 2004-2005, бензинка
Collapse
X
-
Що го плашите колегата. То според Вас, всеки автоматик над 10 години ще го платиш още един път за да му правиш кутията. Ами не е вярно. Всичко е до късмет. Аз се ровя много по чуждестранните Фиат форуми и там хора с Fiat 500 на 100к+ мили нямат проблеми с кутията. Тази кутия има толкова много защити, дори не може да ускориш рязко на ниски предавки понеже щади кутията и още куп неща. Не знам в кой век живеете, но това не са роботите от 90-те години. Гаранция тая кутия на 150к е в по-добро състояние от ръчна на същите километри, понеже няма как някой да си чеше г*за и да не натисне съединителя като хората и да изхърка или да се ядоса и да ръга като побеснял. Ревизия на робота, смяна на съединителя и ако правилно караш няма да има проблеми грам. Винаги има шанс да попаднеш на кутия която е проблемна, но ако искаш да караш автоматик, ще си платиш и ще ти я оправят и сумите не са 4 цифрени.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
-
mell0 написа: Преглед на мнениетоЩо го плашите колегата. То според Вас, всеки автоматик над 10 години ще го платиш още един път за да му правиш кутията. ...
Въобще не може да сравняваш двете технологии като издържливост.
И точно защото колата няма да е нова от магазина, при тия механични автомати живота им си е отишъл отдавна.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Един единствен път съм сядал на автомат, имахме служебен Понтиак беше готино и нетипично за мен, но никога не бих си купил кола с автомат, много скипи излизат ремонтите. Мой приятел има Корса автомат и компа му сдаде багажа, а той е голям колкото цигарена кутия, бръкна се май с 2 или 3 хил. лв за него включвайки ремонта, не помя точно, помня само че за тази сума можех да си купя прекрасен Фиат. Ремонта е направен в сервиза на Опел в Хасково.Последна редакция от NikMar; 21.08.2017, 12:55.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Е чак такива цени не ми се вярва, това кога е било, да не е преди години? Ето един бърз search показа колко струва ремонт на упр. блок
https://www.olx.bg/ad/remont-easytro...a-ID5G2VA.html
ако имаш и познати тук там или се разтърси човек, сигурно и по изгодно ще се намери.
Коментар
-
Какво е мнението за тази?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...98417818513504
По принцип искам бензин 1.4 и цената е малко висока ама...
Коментар
-
Колега вземай смело,ако ти е писано да ти се счупи и ръчката ще ти се счупи,там да не е по евтино.Демпфер с к-т съединител и труд си излиза между 1000-1500 лв.Ремонт на ръчна скоростна кутия между 500-1000 лв.Казвам го от опит ,карам фиат крома 2007г. и си купих ръчна кутия,щото автомата много се чупел,еми счупи ми се кутията.Баща ми кара туран 2006г. същия филм,счупи му РЪЧНАТА кутия,така ,че вземай каквото ти е кеф.
Коментар
-
Гледам, че има и Musa на по-добра цена, като хем май се води по-луксозно изпълнение, хем е бензинка То пък с регистрация, ще дойде на същите пари.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...5&slink=4fq7zf
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоНаправо пак преглед има на мо добра ценаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар