През зимата бях в болница и някои ентусиаст ми изчистил колата от снега, но ми счупил пръчката на антената. Тя се захваща с болтче което освен, че никога не е отвивано е и желязно и ръждата го е заварила. Няма отвиване, въпреки, че му изпръсках един флакон wd 40. Искам да сваля цялата антена за да разпробия с дрелка и да сложа с друга бурма. :DѝСтава дума за Пунто 55.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демонтиране на антена.
Collapse
X
-
Neno Er написа:NikMar написа:Отвътре, махаш плафона и там ще я видиш._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
Забравил съм точно как е на Путнтото, но на Бравата има 2 капачки, които се махат с отверка и под тях има по една видия, после издърпваш от тази страна, а другата е на едни платинчати пружини.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Забравил съм точно как е на Путнтото, но на Бравата има 2 капачки, които се махат с отверка и под тях има по една видия, после издърпваш от тази страна, а другата е на едни пластинчати пружини.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Ето какво ми изровиха тази вечер.:https://www.youtube.com/watch?v=iL8z...ature=youtu.beП.П. Ако някой може да покаже клипа, няма да му се разсърдя.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар