Колеги, ос няколко дни в семейството ми има втора кола, за добро или за лошо е Фиат Пунто, 1.2 ’99г. с глезотиики. Проблема ми е, че дойде с летни гуми, и сега трябва зимен комплект. Колицата сега е с гуми размер 165/65 13’. За зимни се чудя какъв размер да сложа. Няма да питам за макра и модел, защото това е една безкрайна тема. Спрял съм се на Дебица Фриго 2, обаче такъв размер там няма, няма и 155/70 13’, което е май размера на производителя. Предлагат ми 165/70 13’. Питането ми е става ли този размер, и ако не, какъв размер да сложа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на гуми за Пунто
Collapse
X
-
аз съм със 175/70 R 13 и не опират!обаче, ширината на гумата е обвързана с ширината на джантата!!!аз на 175-цата съм с широчина на джантата 5 инча.твоята предполагам е 4.5 инча - и май повече от 165 не трябва да слагаш...специалистите да се изкажат по темата....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Re: Размер на гуми за Пунто
mladvampirTDI написа:Колицата сега е с гуми размер 165/65 13’. За зимни се чудя какъв размер да сложа. Няма да питам за макра и модел, защото това е една безкрайна тема. Спрял съм се на Дебица Фриго 2, обаче такъв размер там няма, няма и 155/70 13’, което е май размера на производителя. Предлагат ми 165/70 13’. Питането ми е става ли този размер, и ако не, какъв размер да сложа?
Коментар
-
masterkar написа:mladvampirTDI написа:Колицата сега е с гуми размер 165/65 13’. За зимни се чудя какъв размер да сложа. Няма да питам за макра и модел, защото това е една безкрайна тема. Спрял съм се на Дебица Фриго 2, обаче такъв размер там няма, няма и 155/70 13’, което е май размера на производителя. Предлагат ми 165/70 13’. Питането ми е става ли този размер, и ако не, какъв размер да сложа?
Коментар
-
виж тук тогава....www.punto.hit.bg/teh.htmlFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
mladvampirTDI написа:masterkar написа:mladvampirTDI написа:Колицата сега е с гуми размер 165/65 13’. За зимни се чудя какъв размер да сложа. Няма да питам за макра и модел, защото това е една безкрайна тема. Спрял съм се на Дебица Фриго 2, обаче такъв размер там няма, няма и 155/70 13’, което е май размера на производителя. Предлагат ми 165/70 13’. Питането ми е става ли този размер, и ако не, какъв размер да сложа?
Коментар
-
Не, не си ме разбрал, много благодаря за инфото, втория сайт особенно е много ценен.За ВИН кода, ми не го знам, колата я видях за един час в неделя, сега е в един гараж, чака зимните си гуми, полсе ще чака жената да и свикне в по-малък от София град, чак след това ще е тук. Като гледам в таблицата на http://www.punto.hit.bg/teh.html на този мотор дори 14’ слагат с тази големина, така, че взимам тези и така, дона са добре Пак казвам, много 10х
Коментар
-
mladvampirTDI написа:Не, не си ме разбрал, много благодаря за инфото, втория сайт особенно е много ценен.За ВИН кода, ми не го знам, колата я видях за един час в неделя, сега е в един гараж, чака зимните си гуми, полсе ще чака жената да и свикне в по-малък от София град, чак след това ще е тук. Като гледам в таблицата на http://www.punto.hit.bg/teh.html на този мотор дори 14’ слагат с тази големина, така, че взимам тези и така, дона са добре Пак казвам, много 10хSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар