Здравеите колеги.Искам да попитам дават ми едни спортни пруйижини червени и са на Голф 2 сте станат ли на фиат уно МК1 турбото и ако стават да ги зимамЗдравейте колеги! Дават ми едни спортни пружини червени от Голф 2. Ще станат ли на Фиат Уно МК1 турбо?Редактирано от Vladim
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортни пружини?
Collapse
X
-
спортни
ЗА КАКВО СА ТИ СПОРТНИ пружини те не са да караш в България има много неравности - дупкипри мен са спортни има ефект за каране стабилна е, но друса и е ниска за бордюри и подобни поне 4.5 см.А и трябва да имаш и спортни апортесьори а те са скъпи пружини 200 лв и амортесьори 300 става доста мисля че за този FIAT от VW не би трябвало да станат на FIAT и с повече навивки от овикновенните а на WV са по широки Питай патилоТака ударих скоростите че сменях държача на тампона на скоростите и добре че беше с Веско-*vesko t* от Бургас в Несебар и то в Събота добре че беше и Христовия магазин *hit ko*в Бургас да ни намери часта И ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ФОРУМА И ТЕЛЕФОНИТЕ В НЕГО
-
Re: Спортни пружини?
fiat16v написа:Здравеите колеги.Искам да попитам дават ми едни спортни пруйижини червени и са на Голф 2 сте станат ли на фиат уно МК1 турбото и ако стават да ги зимамЗдравейте колеги! Дават ми едни спортни пружини червени от Голф 2. Ще станат ли на Фиат Уно МК1 турбо?Редактирано от Vladim
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар