Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде се продава евтино масло за резачки за дърва?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде се продава евтино масло за резачки за дърва?

Става въпрос за това което е за веригата.Питам понеже преди 2 години се бях запасил от онова където беше по 2 лв литъра и го продаваха по повечето сервизи,но вече ми свършва и най-евтиното, което намерих беше това на приста-по 4,50лв литър.Това ми се вижда доста,ако някой знае да се продава някъде по евтино нека каже
    Fiat Punto 1.7 TD

еми ти търсиш наливно, все още е по 2 лв литъра горе-долу. аз в сф не знам, ако имаш път към драгичево на светофара веднага след него първия вляво сервиз имат. това е посока от сф към перник.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Каде се продава евтино масло за резачки за дърва?

tzetzo_slavista написа:
      Става въпрос за това което е за веригата.Питам понеже преди 2 години се бях запасил от онова кадето беше по 2 лв литъра и го продаваха по повечето сервизи,но вече ми свършва и най-евтиното ,което намерих беше това на приста-по 4,50лв литър.Това ми се вижда доста,ако някой знае да се продава някъде по евтино нека каже
      aз си купувам на приста 7 лева за дизели нещо си !! много добре ми работи с него ,другите го ПЛЮЕ някакси !
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Е то за 7лв на литър по-добре да викна някой да ми ги нареже.То където 7,там и 10, по-добре направо Selenia да слагам Иначе май ще взимам от това на Приста за по 4.75 .Но определено е скъпо,някои хора такива масла си слагат в колите и си карат по 4-5000 км,а в резачката само доливаш!
        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

pakumba написа:
          еми ти търсиш наливно, все още е по 2 лв литъра горе-долу. аз в сф не знам, ако имаш път към драгичево на светофара веднага след него първия вляво сервиз имат. това е посока от сф към перник.
          Това да не е по Борис III, точно където трамвай 5 излиза от локалното на шосето. Там в дясно има един сервиз в жълто и съм виждал табела за наливно масло точно там.

Коментар

Аз слагам отработено масло.Няма нужда от ново.Все пак това масло пуска на веригата докато реже,а не смазва черкуляци!

Коментар

tzetzo_slavista написа:
              Е то за 7лв на литър по-добре да викна някой да ми ги нареже.То където 7,там и 10, по-добре направо Selenia да слагам Иначе май ще взимам от това на Приста за по 4.75 .Но определено е скъпо,някои хора такива масла си слагат в колите и си карат по 4-5000 км,а в резачката само доливаш!
              еми с 1 един литър такова .година и нещо режа ! не мога да ти кажа в кубици колко ,ама отдавна съм ги забравил !иначе с това дето го предлагат само за веригата го пиеше на 4-тото ,5-тото рязане
              фиатче Браво 2.0

Коментар

doofiat написа:
                Това да не е по Борис III, точно където трамвай 5 излиза от локалното на шосето. Там в дясно има един сервиз в жълто и съм виждал табела за наливно масло точно там.
                Ако е там идеално-отивам и си сипвам 10 л веднага! :D
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tomazo написа:
                  еми с 1 един литър такова .година и нещо режа ! не мога да ти кажа в кубици колко ,ама отдавна съм ги забравил !иначе с това дето го предлагат само за веригата го пиеше на 4-тото ,5-тото рязане
                  Аз съм го засичал като време-45мин на постоянно подаване на дърва.Иначе на един резервоар бензин отива към едно резервоарче масло.Някои слагат прегоряло,аз не смея да слагам такова,за да не запуша помпичката!
                  Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Аз да попитам колко струва 1л масло за двутактова машина?Преди години бях чул за бездимно такова масло.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                      Аз да попитам колко струва 1л масло за двутактова машина?Преди години бях чул за бездимно такова масло.
                      Цените започват от 3.50 лв - наливно. Вчера си купих точно такова. Но не за резачка, а за "Трабант"-а ми. Той ми е втория автомобил - предимно за градско каране и за черни пътища. Изобщо не е претенциозен за маслото
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

doofiat написа:
                        pakumba написа:
                        не, не говорех за там. имах предвид на 15-тина км от сф посока перник там с много автокъщи където е. иначе сега се сещам, че ем комплект май даваха наливно приста виж в сайта или им звънни. е заслужава си ако ще вземеш няколко литра поне, иначе за 1 литър 2 лв разлика къде ти
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                          doofiat написа:
                          pakumba написа:
                          не, не говорех за там. имах предвид на 15-тина км от сф посока перник там с много автокъщи където е. иначе сега се сещам, че ем комплект май даваха наливно приста виж в сайта или им звънни. е заслужава си ако ще вземеш няколко литра поне, иначе за 1 литър 2 лв разлика къде ти
                          Ще проверя в М-Комплект значи.Мерси много!
                          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

е тва е копи пейст от сайта им:НАЛИВНО дребно М10Д 2.15 2.70 М16Д 2.20 2.80 СУПЕР БЕНЗИН 15/40 3.00 3.30 ТУРБО ДИЗЕЛ 15/40 3.00 3.30 ТУРБО ДИЗЕЛ 20/50 3.00 3.40 ЕР 90 2.60 3.00 ЕР 80/90 3.00 3.30 МХЛ 32 2.00 2.30 МХЛ 46 2.00 2.40 http://emk-33.com/MASLA/web/nalivno.htm
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                            X