Става въпрос за това което е за веригата.Питам понеже преди 2 години се бях запасил от онова където беше по 2 лв литъра и го продаваха по повечето сервизи,но вече ми свършва и най-евтиното, което намерих беше това на приста-по 4,50лв литър.Това ми се вижда доста,ако някой знае да се продава някъде по евтино нека каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се продава евтино масло за резачки за дърва?
Collapse
X
-
Re: Каде се продава евтино масло за резачки за дърва?
tzetzo_slavista написа:Става въпрос за това което е за веригата.Питам понеже преди 2 години се бях запасил от онова кадето беше по 2 лв литъра и го продаваха по повечето сервизи,но вече ми свършва и най-евтиното ,което намерих беше това на приста-по 4,50лв литър.Това ми се вижда доста,ако някой знае да се продава някъде по евтино нека кажефиатче Браво 2.0
Коментар
-
Е то за 7лв на литър по-добре да викна някой да ми ги нареже.То където 7,там и 10, по-добре направо Selenia да слагам Иначе май ще взимам от това на Приста за по 4.75 .Но определено е скъпо,някои хора такива масла си слагат в колите и си карат по 4-5000 км,а в резачката само доливаш!Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
pakumba написа:еми ти търсиш наливно, все още е по 2 лв литъра горе-долу. аз в сф не знам, ако имаш път към драгичево на светофара веднага след него първия вляво сервиз имат. това е посока от сф към перник.
Коментар
-
sasco
Аз слагам отработено масло.Няма нужда от ново.Все пак това масло пуска на веригата докато реже,а не смазва черкуляци!
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Е то за 7лв на литър по-добре да викна някой да ми ги нареже.То където 7,там и 10, по-добре направо Selenia да слагам Иначе май ще взимам от това на Приста за по 4.75 .Но определено е скъпо,някои хора такива масла си слагат в колите и си карат по 4-5000 км,а в резачката само доливаш!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:еми с 1 един литър такова .година и нещо режа ! не мога да ти кажа в кубици колко ,ама отдавна съм ги забравил !иначе с това дето го предлагат само за веригата го пиеше на 4-тото ,5-тото рязанеFiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
dudulia написа:Аз да попитам колко струва 1л масло за двутактова машина?Преди години бях чул за бездимно такова масло.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
doofiat написа:pakumba написа:еми ти търсиш наливно, все още е по 2 лв литъра горе-долу. аз в сф не знам, ако имаш път към драгичево на светофара веднага след него първия вляво сервиз имат. това е посока от сф към перник.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:doofiat написа:pakumba написа:еми ти търсиш наливно, все още е по 2 лв литъра горе-долу. аз в сф не знам, ако имаш път към драгичево на светофара веднага след него първия вляво сервиз имат. това е посока от сф към перник.Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
е тва е копи пейст от сайта им:НАЛИВНО дребно М10Д 2.15 2.70 М16Д 2.20 2.80 СУПЕР БЕНЗИН 15/40 3.00 3.30 ТУРБО ДИЗЕЛ 15/40 3.00 3.30 ТУРБО ДИЗЕЛ 20/50 3.00 3.40 ЕР 90 2.60 3.00 ЕР 80/90 3.00 3.30 МХЛ 32 2.00 2.30 МХЛ 46 2.00 2.40 http://emk-33.com/MASLA/web/nalivno.htmLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар