и аз го имам същия проблем... мисля че е от ЕГН-то на колата или/ и от студеното време. щото лятото го намах проблема, а като застудя се появи.......
и при мен го има от скоро тоя проблем .Механизма само отключва багажника ,а амортесьорите само държат капака ..поне при мен е така .Сега трябва да си пазя главата когато отворя капака до край ,пък в друго положение вече не стои
Чета тука че говорите за задния капак. Някой може ли да ми каже как се ремонтира механизма в купето, с който се отваря задния капак/багажника/ на Фиат Пунто 1994 :P
къв му е проблема на механизма здраво ли е жилото и ръкохватката
Ръкохватката е здрава само жилото мисля че го няма. От каде мога да си закупя ново и как се сменя
Чета тука че говорите за задния капак. Някой може ли да ми каже как се ремонтира механизма в купето, с който се отваря задния капак/багажника/ на Фиат Пунто 1994 :P
къв му е проблема на механизма здраво ли е жилото и ръкохватката
Ръкохватката е здрава само жилото мисля че го няма. От каде мога да си закупя ново и как се сменя
ами ново трудно ще намериш, но втора употреба мисля че няма да е проблем ,после някой колега който има като твоята кола ще ти каже от къде минава неговото и си ОК
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар